2777
2789
عنوان

بچه كوچيك داشتن و سركار رفتن

162 بازدید | 17 پست

من ي مادر هستم

كه بنا ب شرايطم مجبورم برم سركار!

ايا كسي مثل من هست!

بياد يه ذره باهام حرف بزنه!

از سختياش بگه. بلكه اميدوارم شم. 

ممنون گل گليا😍

خدایا منو جز خودت به کسی محتاج نکن

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مامانم ... له شد با سه تا بچه . معلم بود واقن حیف جوونیش ‌. ما سه تا دختره یکیمونم دوس نداشدیم کار ک ...

الان بیشتر هواشو داشته باشین و کمکش کنین 

خواهی نخواهی! در مصاف خیزش ققنوس و خاکستر                            رنگ شَرَف ‌‌"سرخ" اَست 
منم از ماه دیگه برمیگردم دخترمو میزارم پیش مادرم ، به نظرم اینکه نصف روز پیش مامانم بمونه بهتر ازینه ...

چند وقتشه؟

خواهی نخواهی! در مصاف خیزش ققنوس و خاکستر                            رنگ شَرَف ‌‌"سرخ" اَست 

سلام عزیزم

منم کارمندم بچه کوچیک هم دارم . اخر مرداد ماه مرخصی زایمانم تموم شد و اومدم سرکار. البته از اون روز تا حالا بیشتر  از مرخصی استحقاقی هام استفاده کردم . می خواستم بعد از اتمام مرخصی استحقاقی مرخصی بدون حقوق بگیرم .نمی دونم والا .هنوز تصمیم  قطعی نگرفتم

من اصلا نمیتونم از بچم جدا شم میخوام یکم ک بزرگ شد برای خودم کار شروع کنم الان اصلا 

بچم خیلی بهم وابسته است

بنظرم هیچ چیزی مهمتر از داشتن مهر مادری و بعدش پدری و حضورشون نیست 

البته پول هم مهمه ولی اگه میتونی نرو

من اصلا نمیتونم از بچم جدا شم میخوام یکم ک بزرگ شد برای خودم کار شروع کنم الان اصلا  بچم خیلی ...

چه کاری راه بندازی مثلا؟چون منم مثل شمام

گروه زرد  امروز یکشنبه ۹۹/۱۲/۱۷  قد ۱۶۳ ،،،وزن اولیه ۸۱ ،،،وزن هدف ۶۶ ،،،وزن فعلی ۸۱    هرچیز که در جستن آنی ،آنی... از تو فقط یکی تو دنیا هست پس سعی کن همیشه بهترین باشی
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز