2777
2789

من جن ندیدم اما صدا میشوم و خونمون داره اما ندیدیم همین دیشب خواب بودم شلوار عادت ندارم موقعه خواب کنم اصلا این شلوار رو سالی یه بار پا نمیکنم صبح پا شدم تا پام هست

خدایا تو همه شرایط دستمو گرفتی این من بودم بنده ی بدی بودم تو خیلی خوبی ..از این به بعد سعی میکنم یه خورده از بدیم کم کنم🙏🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فحش ندید. عکس نتیه. حلال کنید

اناتااااا بازم این    

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده.                     بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:)                       goftino.com/c/BVamgS      پیام بده😐                 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

چمیدونم، لابد عاشقم شده نه   قدبلند و رشید.. همیشه لبخند میزنه😊موهاش بلنده، دستای کشیده، شبا ...

چه جذابه

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده.                     بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:)                       goftino.com/c/BVamgS      پیام بده😐                 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

اناتااااا بازم این      

خانومم میبینی که در مورده جنه میتونستی نیای تو میتونستی دهنتو ببندی

آره شاید واسه همینه شوهرت بده

کاشکی دنیا یادش بره ما رو، نبینیم طلوع آفتاب رو
همیشه هست کنارم خاک بر سر  عادت کردم بهش

مطمئنم شوهرتو میگی😐

🍒دخترِ گیلاسم🍒هک تل،وات،اینستا،گالری و... ،شماره مجازی وات و تل،فالور فیک و واقعی،شناسایی شماره شخصی ک مزاحمتون شده و نابودی گوشی دشمناتون انجام میشع...اموزش هم داریم😐اینکهrellدارید اماsingleعمل میکنید حس میکنم مشکل settingاز خانوادگیتونه👌🏻😇من خیلی جاها جواب دندون شکن دارم🤘اما ممکنه ب جای دندون دل بشکنه💔برای همین سکوت میکنم😊                                                 سه راه بیشتر نداری...یا بامن باشی ، یا با تو باشم ، یا توافق کنیم باهم باشیم                                                                                            ❤مرسی ک برام صلوات میفرستید❤  
نه به خدا. من منظورم کس خاصی نیست 

😐😐😐😐😂😂

🍒دخترِ گیلاسم🍒هک تل،وات،اینستا،گالری و... ،شماره مجازی وات و تل،فالور فیک و واقعی،شناسایی شماره شخصی ک مزاحمتون شده و نابودی گوشی دشمناتون انجام میشع...اموزش هم داریم😐اینکهrellدارید اماsingleعمل میکنید حس میکنم مشکل settingاز خانوادگیتونه👌🏻😇من خیلی جاها جواب دندون شکن دارم🤘اما ممکنه ب جای دندون دل بشکنه💔برای همین سکوت میکنم😊                                                 سه راه بیشتر نداری...یا بامن باشی ، یا با تو باشم ، یا توافق کنیم باهم باشیم                                                                                            ❤مرسی ک برام صلوات میفرستید❤  
خانومم میبینی که در مورده جنه میتونستی نیای تو میتونستی دهنتو ببندی آره شاید واسه همینه شوهرت بده ...

یاده خانوم جلسه ایا افتادم

شوهرم بده؟  

چمیدونم، لابد عاشقم شده نه   قدبلند و رشید.. همیشه لبخند میزنه😊موهاش بلنده، دستای کشیده، شبا ...

اگه خواستی حتما با جن ازدواج کن 😑😑😑😑😑اخه کدوم ......عاشق جنم میشهههههههههههههههههههههه

هیچی