2777
2789
عنوان

رفع چربی مو

125 بازدید | 12 پست

برای رفع چربی کامل ک سرم چیکار کنم توروخدا اگه میدونید بگید متنفرم از موی چرب

تا پنج ساله دیگــه به خواسته ات میرســی به شرط اینکه از امروز شروع کنی🐰💕پ.ن: این جمله واقعا تاثیر گذاره.😌🌸

منم اگه گفتن بلایک

بیچاره اهویی که صید پنجه شیری است بیچاره تر شیری که صید چشم اهوییست  شعز دوس دارم لطفا تو تاپیکای شعر منم صدابزنین✌🤍 چند نفر از کاربری استفاده میکنن پس اگه تاپیکا در تضاد بود متعجب نشین❤

منم اينجوري هيتم بايد شامپو مخصوص موهاي چرب بخري و اينكه هر روز يا يك روز درميون حمام بري

پندار ما این است که ما مانده ایم و شهدا رفته اند،اما حقیقت آن است که زمان مارا با خود برده است و شهدا مانده اند((شهید آوینی))

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

شامپو مخصوص استفاده کن 6 بار سرت را توی حمام بشور یا بیشتر 

شش بار بشورم ک تو سرم مویی نمیمونه😐

تا پنج ساله دیگــه به خواسته ات میرســی به شرط اینکه از امروز شروع کنی🐰💕پ.ن: این جمله واقعا تاثیر گذاره.😌🌸
روغن جوجوبا و رگغت درخت چای ترکیب کن بزن...  سوگند‍_مو# هم تو اینستا بزن برو داخل پیجش ببین ...

روغن ک بدتر چرب ترش میکنه

روغن ک بدتر چرب ترش میکنه

روغن جوجوبا چون چربی هاش مثل چربی سر هست باعث کنترل چربی سر میشه... روغن درخت چای حتی جوش رو هم خشک میکنه.... برو داخل اون پیج ک گفتم بخون عزیزم

تو هفته حداقل دوبار برو حموم زیاد بری بیشتر چربیش زیاد میشه اینا که میگن یک در میون یا هر روز برو نمیدونن که فقط میخوان راحت باشن ولی چربیشو زیاد میکنه 

سلام من خواهر 10 ساله ام رو یک سال پیش از دست دادم و یک ماه پیش پدر و مادرم رو در یک روز به علت کرونا از دست دادم 40سالشون بود و خیلی برام سخت میگذره...لطفا اگه امضامو میخونید براشون فاتحه بخونین  
تو هفته حداقل دوبار برو حموم زیاد بری بیشتر چربیش زیاد میشه اینا که میگن یک در میون یا هر روز برو نم ...

اره ن بابا کی هرروز میره بدتر چرب شه ممنون عزیزم ک گفتی😘😘