2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من بارداری اولم خوب بود

سر دخترم تا اول ۹ عالی بودم بعد ۹ کمی سنگین بودمو بچه پایین بود.زایمانمم خوب بود

سر دومی پسره از ۵ ماهگی سنگینم ب شدت بزور میشینمو بلند میشم.بچه هم ک ب شدت پایینه

اذیتایی ک دومی داره اولی اصلا نداشتم🥴🥴

اللهم  صلی علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم🌹
من عالی شوهرم انقد لوسم میکرد.هی قربون صدقه نی نی میرفت

خونه تکونی نزاشت دست به سیا سفید بزنم

آروم و مظلومم ولی دیگه تصمیم گرفتم تغیرکنم👎.یاخداظهور آقام امام زمان 
نمیدونم بگم خوبم یا نه مثل خیلی‌ها تهوع و ویارهای عجیب و غریب ندارم و این که امتیاز برام هست.... ف ...

منم مثل شمام حالت تهوع هرزگاهی اویل داشتم اصلا باورنمیکنم که باردارم خخخ زیاد علائم نشون نمیدم..جنسیت نی نی مشخصه؟من هنوز ۱۵ هفتمه

بگو عزیزم

اخه بعد ۵ سال انتظار باردار شدم و خیلی خوشحال بودم خصوصا روزی ک رفتم برا سزارین همش دلم میخواس زودتر نی نیمو ببینم.سختی هم داشت خب من اوایل تهوع خیلی شدید داشتم و خون بالا میاوردم و وزنمم چون خیلی زیاد شد اسپاسم عضلانی داشتم خیلی شبا از درد پا اذیت میشدم ولی باز ناراحت نبودم.بعدش همه منتظر نی نیم بودن خیلی خوب بود کلا

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
کیا دوران حاملگی شوهرش بهش خدمت کرده

خداروشکر شوهر من انقدر کمکم کرده  که اصلا نمیذاشت دست به سیاه و سفید بزنم واقعا بیشترقدرشودونستم و فهمیدم تو این دنیا هیچ کس رو جز اون ندارم .حتی خانواده خودم که کلی ادعاشون میشدیه روزم کمکم نکردن فقط موقعی که کاردارن یادمن میافتن.

منم مثل شمام حالت تهوع هرزگاهی اویل داشتم اصلا باورنمیکنم که باردارم خخخ زیاد علائم نشون نمیدم..جنسی ...

من سر دخترم هیچ علائمی نداشتم

سر پسرم دو س باری حالت تهوع میگرفتم

اللهم  صلی علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم🌹
منم مثل شمام حالت تهوع هرزگاهی اویل داشتم اصلا باورنمیکنم که باردارم خخخ زیاد علائم نشون نمیدم..جنسی ...

نه گلم 

من ۱۱هفته هستم

مامانم همش میگه پسره،خودمم هرازگاهی حس میکنم پسره اما گاهی هم میگم شاید حرفای مامانم تو ناخودآگاهم تأثیر گذاشته 

یکی از دوستام میگه دختره

نمیدونم گیج شدم

اما حالتام دقیقا مثلِ زمانی هست که مامانم داداش کوچیکم رو باردار بود،واسه همین مامانم میگه پسره

فقط بی‌حالی و کسلی و یبوست بدون حالت تهوع 

منم گاهی یادم میره باردارم😂😂

ابتدا فکر میکردم مملکت وزیرِ دانا می‌خواهد،بعد فکر کردم شاید شاهِ دانا می‌خواهد،اما اکنون می‌فهمم مـِــلــَـتــــــِ دانا میخواهد....!                                                💕امیـــرکــبــیر💕

من با اينكه خيييييلي ويار بدي داشتم و دوبار هم لكه بيني و خونريزي داشتم اما بازم خيييلي اون دوره رو دوست دارم.دوران خوبيه شوهرمم خدايي كمك احوالم بود و كل نه ماه هم غذا نپختم و همش يا شوهرم كبابي درست ميكرد يا بيرون بوديم 🤗🥰🥰

🎉۹۹/۱۱/۱۱🎉 فهمیدم یه کوچولوی ناز نازی دیگه قراره به جمع مون اضافه بشه. برای سلامتی تو دلیم و بارداری همه منتظرا یه صلوات بفرستین لطفا 🙏🏻تو دلیم ۱۴۰۰/۷/۷ بدنیا اومد و زندگیمون رو مثل بهشت زیبا کرد...انشالله قسمت همه منتظر ها

من تاالان خوب بوده ویار نداشتم الحمدلله وازهیچی بدم نیومده الان همه خوراکی های را بامیل 100برابری میخورم انقدر میچسبه انگار تاحالا نخوردم زبادم میخورم وبعدش عذاب وجدان میگیرم

ازنظزمعنوی هم یکم بهترشدم قرآن زیادمیخونم ان شاءالله نی نیم بچه خوبی بشه

شوهرمم مثل قبله ولی یکم بیشتر حواسش هست 

حرفهایم،مثل یک تکه چمن روشن بود.من با آنان گفتم: آفتابی لب درگاه شماست که اگر دربگشایید به رفتارشما می تابد.
نه گلم  من ۱۱هفته هستم مامانم همش میگه پسره،خودمم هرازگاهی حس میکنم پسره اما گاهی هم میگم شای ...

خخخ مثله منی منم همه میگن پوستت روشن شده وفلان پسره ..خودمم حس میکنم دختره ولی اینجورکه میگن همه علائم پسرو دارم خخخ هرچی بشه انشالله صحیح وسالم باشه شماهم بچتون سالم به بغلتون بیاد انشالله عزیزم

خخخ مثله منی منم همه میگن پوستت روشن شده وفلان پسره ..خودمم حس میکنم دختره ولی اینجورکه میگن همه علا ...

منم جنسیت واقعا برام مهم نیس

فقط سالم و صالح باشه

همین

ممنون عزیزدلم،ان‌شاءالله همه مامانا و نی‌نی‌ها سالم و سلامت باشن☺😊😘

ابتدا فکر میکردم مملکت وزیرِ دانا می‌خواهد،بعد فکر کردم شاید شاهِ دانا می‌خواهد،اما اکنون می‌فهمم مـِــلــَـتــــــِ دانا میخواهد....!                                                💕امیـــرکــبــیر💕