2777
2789
هفته‌ی ۱۱ من فقط یه کم نزدیک ظهر حالم بد میشه خلقم تنگ میشه،اصلا حوصله ندارم تهوع هم خیلی خیلی خی ...

کسالت که همیشه دارم.دوس دارم فقط بخوابم.امروز تهوع نداشتم شانسا.

شما سونوی ان تی رفتی؟

خدایا شکرت  

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برای یبوست انجیر بخور.جنیستش معلوم نیس

فایده نداره....

اینقدر دیگه میوه و انجیر و آب ولرم و اینجور چیزا خوردم پوکیدم

یبوست بارداری طوری هست که انگار زورِ این‌چیزا بهش نمیرسه!

ابتدا فکر میکردم مملکت وزیرِ دانا می‌خواهد،بعد فکر کردم شاید شاهِ دانا می‌خواهد،اما اکنون می‌فهمم مـِــلــَـتــــــِ دانا میخواهد....!                                                💕امیـــرکــبــیر💕
کسالت که همیشه دارم.دوس دارم فقط بخوابم.امروز تهوع نداشتم شانسا. شما سونوی ان تی رفتی؟

منم فقط دلم میخواد بخوابم و درازکش باشم

نه حدودا ۱۰روز دیگه میرم،ان‌شاءالله

ابتدا فکر میکردم مملکت وزیرِ دانا می‌خواهد،بعد فکر کردم شاید شاهِ دانا می‌خواهد،اما اکنون می‌فهمم مـِــلــَـتــــــِ دانا میخواهد....!                                                💕امیـــرکــبــیر💕
فایده نداره.... اینقدر دیگه میوه و انجیر و آب ولرم و اینجور چیزا خوردم پوکیدم یبوست بارداری طوری ه ...

پس دکتر بهت هیچی نداده در این باره.اب هویج هم خوبه

دخترم دنیامه
پس هر وقت وضعتون خوب شد.انشالله اون موقع بچه دار شین

ممنون عزیزم.. 🌹🌹🌹🌹

💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻  خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴
منم یه بار فقط داشتم میدونم خیلی سخته

سقط کزدین یعنی؟

خودخواسته؟

💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻  خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴
نه خودم نخواستم قلبشنمیزدبخلطر همین مجبور شدم سقط کنم

آخی..💔