2777
2789
عنوان

ازدواج یعنی ....

| مشاهده متن کامل بحث + 676 بازدید | 100 پست
من خودم یبار ازدواج کردم مجردی دوس داشتم ازدواج کنم ازدواج کردم چون ریده بودم دوس داشتم برگردم خون ...

تروخدا درست انتخاب کن...

دشمن زنان،زنان احمقن👊دانشگاه روانشناسی خوندم و در اینده من دکوراتور کیک میشم❤زندگیم رو با عشق ساختم،با عشق ادامش میدم💕من یک زن موفقم یک انسان قوی برای اهدافم تلاش میکنم و ب دست  میارمشون 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ازدواج یعنی بادید باز شریکتو جوری انتخاب کنی که باتمام مشکلات وسختی ها بدونی ارزششو داره کیارو به خاطرش پس زدی

ازدواج اگه بادید باز و بلوغ فکری باشه و بدون توقع ازخانواده ها مخصوص خانواده شوهر!!

قطعا معنیش داشتن یه رفیق پایه تا اخر عمره 

دید من اینه 

مشکلاتمم کم نیستا ولی بنظرم ارزششو داره وقتی طرف لیاقت داشته باشه♥️

به نام خداوند رنگین کمان💔 🙂🌷یه مامان گوگولی هستم🥰🦦درموردسزارین سوالی داشتی بپرس🤱راستی من باوجود میوم و تخمدان پلیکیست باردارشدم پس ناامید نباش🫂🧿پسرم عاشقتم🤍♥️

الکی میگن...اگه ب بود خودشون چرا جدا نمیشن

بخدا جدی

ادم بعضی نظرارو میبینه واقعا ناامید میشه

هرچند همه مث هم نیستن من معتقدم خوب باشی برات خوب میاد 

ولی حسی ک ادم دوران مجردی داره بانظرای بعضیا ی جوری میشه 🥴

منو عشقم عشقم ژولیده من عروسک...عشقم میره نقطه صفر مرزی خونه رو میگرده انگشت میکشه میاد میگه چرا کثی ...

وا ما دوتا کلا رو سابیدن خونه توافق داریم سالی یه بار بسه

یه دختر قوی که قراره به خودش کمک کنه ❤ لطفا وقتی مخاطبم نیستید منو ریپلای نکنید 👻
امیدوار باشن عزیزم. حرفی نیست. بعد ازدواج میبینیمشون.

وا این چه حرفیه عزیزم؟ اگه یه عده از زندگی متاهلیشون راضی نباشن دلیل نمیشه که بگیم کلا ازدواج بده!

اگه توکل به خدا کنن جوونا و درست انتخاب کنن ان شاالله خوشبخت میشن 

وای من خودم مشتاق ازدواج نبودم ، ولی از وقتی بعضی تاپیکای اینجا رو دیدم کلا نظرم منفی شد راجع به ازدواج🥴😂بابامم میگه تا درست تموم نشده هیچ احدی حق نداره پاشو بذاره تو خونه ،مامانمم میگه دختر بزرگ نکردم به این راحتی بدم ببرنش ، اینجارم میخونم بیشتر میچسبم به مامان بابام😂😂😂

The past can hurt, you can either run from it or learn from it  
کاش خدا کمکم کنه بدجور تو دوراهی ام

ازدواج نکن بابا...ول کن میخوای چیکار واسه خودت زندگی کن 

دشمن زنان،زنان احمقن👊دانشگاه روانشناسی خوندم و در اینده من دکوراتور کیک میشم❤زندگیم رو با عشق ساختم،با عشق ادامش میدم💕من یک زن موفقم یک انسان قوی برای اهدافم تلاش میکنم و ب دست  میارمشون 
ازدواج یعنی بادید باز شریکتو جوری انتخاب کنی که باتمام مشکلات وسختی ها بدونی ارزششو داره ک ...

آفرین ... منم اول مطمئن شدم عشقم ارزش هرررر سختی رو داره بعد انتخابش کردم

یه دختر قوی که قراره به خودش کمک کنه ❤ لطفا وقتی مخاطبم نیستید منو ریپلای نکنید 👻
وای من خودم مشتاق ازدواج نبودم ، ولی از وقتی بعضی تاپیکای اینجا رو دیدم کلا نظرم منفی شد راجع به ازد ...

من خودمم اصلا دوست ندارم اردواج کنم

اما خداییش تنهاییم خیلی بد

💫 Que sera, sera 💫🧚‍♀️  خدایا من را خرج کاری کن که مرا به خاطرش آفریدی..🤍🕊️

ازدواج نکن بابا...ول کن میخوای چیکار واسه خودت زندگی کن 

واس خودم چیکار کنم 

احساس پوچی میکنم

دلم میخواد مستقل شم دلم میخواد بچه دار شم

دلم میخواد عشقم کنارم باشه ارامش داشته باشم

اما شبهاو روزام داره الکی میره 

بخدا جدی ادم بعضی نظرارو میبینه واقعا ناامید میشه هرچند همه مث هم نیستن من معتقدم خوب باشی برات خو ...

عززم همه جا بدوخوب هس ‌مجردی و متاهلی هرکدوم خوبی دارن سختی هم دارن 

اینکه یه شریک و رفیق پایه و محکم برای ابدیت داشته باشی مگه میشه بد باشه صدالبته هر زندگی ممکنه باکلی مشکل مواجه بشه

اصل اینه ادم تو سختیا و دلخوریا پشت هم بمونه 

و توقعاتمونم از خانواده ها بیاریم پایین 

ومشکلات و باگفت وگو گاهی گذشت حل کنیم 

زندگی متاهلی خیلیم خوب و دلنشین میشه 

ولو با کلی مشکل مالی و مشکلات دیگه

به نام خداوند رنگین کمان💔 🙂🌷یه مامان گوگولی هستم🥰🦦درموردسزارین سوالی داشتی بپرس🤱راستی من باوجود میوم و تخمدان پلیکیست باردارشدم پس ناامید نباش🫂🧿پسرم عاشقتم🤍♥️

که فقط تو قصه هاست

اینطور نیست. توو واقعیت هم هست. 

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊