2777
2789
عنوان

مادرشوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 431 بازدید | 48 پست
ببین  من اصلااااااا مادرشوهر و خواهر شوهر و آدم حساب نمیکنم‌ بخدا ن زنگ میزنم ن پیام ن هیچی& ...

منم همینطوریم بخدا اصلا زیاد باهاشون کار ندارم ولی چون پدرشوهرم پیره وخونمون یه جاست هرشب شوهرم باید قرصاشو بده واینکه اصلا نمیزارن از اینجا بریم پدرشوهرم میگه خودمو میکشم وگرنه خونه خریدیم کوچیک هست ولی من راضیم به همون ولی اجازه نمیدن بریم 

❤ امیرالمومنین علی؏ : تو مراقب آخرتت باش دنیا ذلیلانه پیش تو می‌آید❤
منم همینطوریم بخدا اصلا زیاد باهاشون کار ندارم ولی چون پدرشوهرم پیره وخونمون یه جاست هرشب شوهرم باید ...

عزیزم نرین خوب. فک کردی با جداشدن مشکلات حل میشه؟نمیشه‌

هر سوالی داری ازم بپرس

من در خدمتم.

لایک نکنید لطفا.ممنون ♥️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم نرین خوب. فک کردی با جداشدن مشکلات حل میشه؟نمیشه‌ هر سوالی داری ازم بپرس من در خدمتم.

همه میگن توقع نداشته باش خوب مگه سنگم خوب احساس دارم ادم از پدرو مادرش توقع نداشته باشه از کی داشته باشه مثلا هفته پیش شدید مریضم شدم دستمون خالی بود میخواستم برم دکتر همسرم بهشون گفته بود ولی انگار نه انگار مجبور شدم با خجالت زنگ بزنم از خواهرم قرض بگیرم بعد امشب فهمیدم یه تومن به یه دخترش دیروز داده ۱۵ میلیونم به یه دختر دیگه اش تو باشی چیکار میکنی خوب هر چقدر بی تفاوت باشی نمیشه دیگه  

منم همینطوریم بخدا اصلا زیاد باهاشون کار ندارم ولی چون پدرشوهرم پیره وخونمون یه جاست هرشب شوهرم باید ...

من ارزومه باهاشون زندگی کنم

چون جدایم و ب هر بهانه ای شوهرمو تنها میکشن اونجا

حتی ۳ صبح زنگ میزنن ک‌ما کلید رو جا گذاشتیم بیا در رو باز کن و هزار تا موضوع دیگ 

کلا نمیتونن ببین با همیم و خوشیم.

یه روز بفهمن شوهرم خونه س پشت سر هم زنگ میزنن و آخرشم شوهرمو میکشونن سمت خودشون

لایک نکنید لطفا.ممنون ♥️
همه میگن توقع نداشته باش خوب مگه سنگم خوب احساس دارم ادم از پدرو مادرش توقع نداشته باشه از کی داشته ...

پس معلومه لج کرده باهاتون .

دیگه ب هیچ عنوان ازشون انتظار نداشته باش. و درخاست نکن .

چون کمک نمیکنن و خودتون کوچیک میشین.

من استااااااد این‌چیزام . هر سوالی و راهکاری بخای میدم

لایک نکنید لطفا.ممنون ♥️
من ارزومه باهاشون زندگی کنم چون جدایم و ب هر بهانه ای شوهرمو تنها میکشن اونجا حتی ۳ صبح زنگ میزنن ...

واسه منم همینطورن دیگه ولی خداروشکر همسرم زیاد اهل اینکه به حرف کسی باشه نیست ولی میبنم اونم ناراحته و نمیتونه به من ابراز کنه 

پس معلومه لج کرده باهاتون . دیگه ب هیچ عنوان ازشون انتظار نداشته باش. و درخاست نکن . چون کمک نمیکن ...

تا حالا درخواست نکردیم اونم همسرم یه جور گفته بود که مثلا دستمون خالی و نمیتونم ببرمش دکتر 

تا حالا درخواست نکردیم اونم همسرم یه جور گفته بود که مثلا دستمون خالی و نمیتونم ببرمش دکتر 

دقیقا من یه بار گفتم حقوق شوهرم کمه .

پوستمو کندن .‌

گفتن جمعه ها هم بره سر کار تا بی پول نشین

و تا ماه ها ایکه مینداختن😐

لایک نکنید لطفا.ممنون ♥️

من خودم زنداداشامو دوست دارم بابامم هوای عروساشو وپسراشو خیلی داره فکر میکردم همه جا اینطورین به خاطر همین قبول کردم تو یه خونه زندگی کنم چون خودمون زنداداشم چند سال باهام تو یه خونه بودیم رفتنی گریه میکردیم 😔

دلم میخواد از اینجا برم تا این چیزارو نبینم وبا آرامش زندگی کنم 

فک میکنی. بیشتر گیر میدن.

شوهر منم دهن بین نیس.

ولی وقتی باباش میگه دارم میمیرم منو ببر دگتر شدهرت نمیره؟؟

شوهر منکه میره

بعدم میفهمم چرت گفته و فقط فشارش رو‌گرفتن و برگشته

لایک نکنید لطفا.ممنون ♥️
دقیقا من یه بار گفتم حقوق شوهرم کمه . پوستمو کندن .‌ گفتن جمعه ها هم بره سر کار تا بی پول نشین و ...

من سر این خونه ۳۶ تومن به بابام بدهکارم خودمو به اب وآتیش زدم بتونم بدهی بابامو بدم نشدچند تا طلا داشتم بابام گفته بود حق نداری به اینا دست بزنی بزار واسه روز مباداتون  من فعلا پولمو نمیخوام یه بار گفتم پول بابامم مونده نمیدونیم چطوری بدیم خواهرشوهرام گفتن خیلی راحت طلاهات بفروش قرضتو بده  

فک میکنی. بیشتر گیر میدن. شوهر منم دهن بین نیس. ولی وقتی باباش میگه دارم میمیرم منو ببر دگتر شدهرت ...

پدرشوهر من هر هفته باید بره دکتر هفته پیش مریض بودم دلدرد شدید ودوماه خونریزی داشتم رفته بودم دکتر گفت شاید سقط بچه داشتی وسقط شده پدرشوهرم جلو همه میگفت باید منم ببری اخر مجبور شد شوهرم ببره دیگه 

ممنون دوستم که اجازه دادی باهات درد ودل کنم ان شاءالله خدا حاجت دلتو بده امشب واقعا دلم شکسته بود اگه با کسی حرف نمیزدم دق میکردم.برای منم دعا کن دلت پاکه عزیزم 

من سر این خونه ۳۶ تومن به بابام بدهکارم خودمو به اب وآتیش زدم بتونم بدهی بابامو بدم نشدچند تا طلا دا ...

قوم شوهر همینه . سر یه قضیه ای برادر شوهرم ب شوهرم گفت بگیر زنتو عین چی بزن. زن نباید حرف بزنه اصلا.بزن تو دهنش دندوناش بریزه تو حلقش😐 

والا میگم ک . میخوان سر ب تنم نباشه

لایک نکنید لطفا.ممنون ♥️