2777
2789
عنوان

مادرشوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 431 بازدید | 48 پست

من قبل ازدواج کارمند بودم کار میکردم خودم به اندازه کافی پس انداز داشتم خونه ای که خریدم بیشتر از پول خودم بود 

❤ امیرالمومنین علی؏ : تو مراقب آخرتت باش دنیا ذلیلانه پیش تو می‌آید❤
واقعا ی چیزیت‌میشه 😐 خانواده شوهر فقط دوس دارن عروس زجر بکشه  دوس دارن شوهرت مثل چی بزنت&nbs ...

من شوهرم مدهبیه میگه باید زنو مرد جدا باشن به خدا تو این چند سال شاید دوبارمادرشوهرم  مارو دعوت کردن خونه خودش ولی دختراش از صبح میان تا شب شام میخورن میرن 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

مثلا پارسال با هزارتا قرض ووام یه خونه کوچیک خریدیم حتی یه بارم تبریک نگفتن نکردن یه شیرینی برام بخر ...

شما خوبی؟! خوب مال خودشه اختیارشو داره. همسرت باید ناراحت بشه که مادرش بین ایشون و خواهرا فرق گذاشته نه شما. واقعا به عروس ربطی نداره. یا نثلا شمایه چیزی میخری به کسی چه که خوشحال یا ناراحت بشه؟!! 

شما خوبی؟! خوب مال خودشه اختیارشو داره. همسرت باید ناراحت بشه که مادرش بین ایشون و خواهرا فرق گذاشته ...

اره بخدا از خودم تعریف نمیکنم ولی مثلا اینکه برای تولدش یا عیدیش بخدا بهترین کادو رو براش میخرم اصلانم منتی نیست من بخدا قسم همیشه وهمیشه احترامشون داشتم تاحالا حتی کوچیکترین بی احترامی بهشون نکردم 

شما چند بار اونو دعوت کردی؟

من زیاد تازه هروقت غذا میپزم حتما براشون میبرم یا برای تولدمادرشوهرم بهترین غذا رو میپزم و با کیک براش میبرم 

من زیاد تازه هروقت غذا میپزم حتما براشون میبرم یا برای تولدمادرشوهرم بهترین غذا رو میپزم و با کیک بر ...

خوب اشتباه میکنی. هم کارایی که میکنی اشتباهه و هم توقعاتی که داری. کاری نکن. توقعی هم نداشته باش. همه چیز خیلی بهتر میشه

خوب نخر عزیز دل برادر😅 کاری که برات توقع ایجاد بکنه نکن. خودت هم راحت تری

برای توقع نمیکنم همیشه گفتم وظیفه اس ادم برای پدرو مادر هرکاری بکنه کمه عزیزم ناراحتیم ازاینکه احساس میکنم اصلا دوسم ندارن منم اینجا غریبم از خانواده خودم هیچکسو ندارم 

برای توقع نمیکنم همیشه گفتم وظیفه اس ادم برای پدرو مادر هرکاری بکنه کمه عزیزم ناراحتیم ازاینکه احساس ...

عزیزم اونا پدر و مادر شما نیستن و شما هم هیچ وظیفه ای در قبالشون نداری وقتی ازشون محبتی نمیببنی. رفتار شما مهرطلبانه است. به خودت صدمه میزنه

من خودم مادر ندارم همیشه دوست داشتم وقتی ازدواج میکنم مادرشوهرم اینقد خوب باشه بتونم مثل مادرباهاش برخورد کنم من خیلی سعی کردم ولی انگار نمیشه 

من نه برام عروسی گرفتن نه حتی برام خرید کردن گفتن دستمون خالیه بابام خیلی ناراحت بود گفت این دختر مادر نداره پشت سرش هزارتا حرف میزنن حتی به خدا جهازمم خودمن با شوهرم قسطی برداشتیم بعد ازدواج اینقدر دستمون خالی بود که حتی بعضی روزا پول یه نون نداشتیم ولی حتی یه بارم دستمونو نگرفتن ولی وقتی الان میبینم برای دختراش اینقد راحت خرج میکنن دلم میشکنه

من شوهرم مدهبیه میگه باید زنو مرد جدا باشن به خدا تو این چند سال شاید دوبارمادرشوهرم  مارو دعوت ...

والا مادرشوهر منم همینه

و من خوشحالم

مونده ی یه لقمه نونشم نیستم

لایک نکنید لطفا.ممنون ♥️
والا مادرشوهر منم همینه و من خوشحالم مونده ی یه لقمه نونشم نیستم

الهی عزیزم، بخدا منم چشمم دنبال نونشون نیست فقط از تفاوت گذاشتن بیزارم همسرمم ناراحته ولی بازم خدا بزرگه بعضیا خیلی بد جوابمو دادن ولی من فقط چون دلم گرفته بود درد ودل کردم چون واقعا اینجا غریبم  

الهی عزیزم، بخدا منم چشمم دنبال نونشون نیست فقط از تفاوت گذاشتن بیزارم همسرمم ناراحته ولی بازم خدا ب ...

ببین 

من اصلااااااا مادرشوهر و خواهر شوهر و آدم حساب نمیکنم‌

بخدا

ن زنگ میزنم ن پیام ن هیچی 

کار ندارم باهم میرن و میان و چکار میکنن 

فقط چسبیدم ب شوهرم و زندگیم

واس خودم برنامه ریزی کردم حسابی و وقت ندارم اصلا جایی برم . تو خونه خودمو سرگرم کردم

تو اصلا ب قوم شوهر نباید فکر کنی 

اونا فقط تو فکر نابود کردنت هستن

لایک نکنید لطفا.ممنون ♥️