2777
2789
عنوان

تج*اوز خیابانی

2783 بازدید | 59 پست

به نظرتون با یک مت*جاوز خیابونی چطور باید رفتار کنیم؟

من لال میشم☹و الان دو روزه از خودخوری حس میکنم میخوام سکته کنم،خیلی دوس دارم طرفو بزنم ولی اون لحظه فقط شوکه میشم،نمیدونم چیکار کنم واقعا ،پوششم اصلا بد نبود!😭😭😭😭😭

وای فک کردم خیابانی گزارشگر فوتبال به کسی تجاوز کرده🤦‍♀️

عزیزای دلم لطف میکنین برای سلامتی گل پسرم یه صلوات بفرستین؟اگه فرستادین بگین منم برای حاجت شما صلوات بفرستم مهربونا🤩😍😘

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

با پات بکوب به جای حساسش پدرشو دربیار یا با کله بزن تو دماغش 

همیشه شاد باش و بخند😍🤩✨💛✨💛میدونستی که روانشناسی میگه شما خیلی بهتر میتونید رو آدمایی که تنهایی رو ترجیح میدن ، حساب باز کنید ، تا آدمایی ک اجتماعی تر هستن و با همه دوستن! آدمای تنها ، تنهایی رو ترجیح میدن ، چون هر آدمی سلیقشون نیست و اگه یه آدمی پیدا کنن ک سلیقشون باشه ، خیلی واسش احترام قائل هستن؟✨✨💛✨💛✨✨💛💛✨💛✨✨
اسی عزیز خیلی ببخشید خانوما فردا قراره یه اتفاقی بین منو همسرم بیفته که تکلیف زندگیم معلوم بشه ازت ...

انشالله درست بشه مشکلت 

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت

وقتی همچین موردی رو دیدی حتی اگه برا یکی دیگه هم اتفاق افتاد 

خواهش میکنم خواهش میکنم سر وصدا کنین داد و بیداد کنین طرف بفهمه ما زنا زبون بسته نیستیم

حتی اگه تونستی یه عکس یا فیلمی ازش بگیر 

بفرس به پیج @feminism_everyday

اونجا پخش میکنن همچین چیزارو 

طرف آبروش میره

مهربون باش💛