2777
2789
عنوان

مادر شوهر 😒.....

472 بازدید | 20 پست

مادرشوهر خرم هرچی میخرم میگ میخواستی چیکار داری دیگ

ب اسم کاربریم نخندین چون میخواستم بنوسیم پوران و نمونه اش شد این چیزی ک میخونید برای حاجت دل من وخودتون وظهور امام زمان  صلوات یاحمد بخونید  ممنون

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اقاااا مادرشوهرشما دو درجه اصلاازشیطان بالاتر،بااینطوری خطاب کردنش شخصیت خودتوپایین میاری

من سفیرِ صلح درونم،بامن حرف بزن!         خداهمیشههه معجزه میکنه همیشه نگاهمون میکنه فقط کافیه ایمان داشته باشی،باورداشته باشی اونوقته که معجزه رو میبینی💕خدایاشکرت
منم همینه همیشه لباس قراضه می پوشم جلوشون😄

اشتباه میکنی

هرکار که درسته انجام بده به حرف کسی گوش نده

مرا تا دل بُوَد  دلبر تو باشی♡                                                          یه تثبیتی با اراده💪💛

من پارسال دوتا پالتو گرفتم یکی توسی و اونیکیش مشکی

دوتا هودی گرفتم 

دوتا بافت یکی خونگی یکی بیرون

دوتا شلوار

نیم بوت کیفش ک ست بودن

امسال دوباره رفتم ۳ هودی گرفتم واس خونه ک شلوار ستم داشتن ولی ماپارسال تک بودن

ی بافت گرفتم چون هنوز هنوز پالتو نیامده قراره اینترنتی سفارش بدم

کیف و نیم بوتم گرفتم 

واس دخترم حسابی خرید کردیم ۳ دست سوشرت شلوار 

دو دست پرهن مجلسی ۲ دستم خونگی با کلاه 

ب اسم کاربریم نخندین چون میخواستم بنوسیم پوران و نمونه اش شد این چیزی ک میخونید برای حاجت دل من وخودتون وظهور امام زمان  صلوات یاحمد بخونید  ممنون

از خرید برمیگشتیم ک یهو گوشی شوهرم زنگ خورد مادرشوهرم گفت بیاید بشینیم یکم گپ بزنیم ماهم از بازار راهمونو کج کردیم رفتیم خوتشون از تو شبشه ماشین خریدارو دیده بزور گفته بیارید  ببینیم منم بهونه اوردم ک ن کروناس لباسارو میشورم ایشلا تو تنمون ببینید برگشت گفت پسر خودم خریده برو بیار ببینم سلیقع پسرمو

من دو تا راه بلدم:

۱. کم کم تو گوش شوهرت بخون که مادرش اینجوری میگه و تو ناراحت میشی. خیلی نرررم. نه جوری که جبهه بگیره. مثلا داری یه چیزی برای همسرت تعریف میکنی، این قضیه رو هم بگو و رد شو. (این جور گلایه ها غیرمستقیم گفتنشون خیلییی تأثیرگذاره.)

هروقتم مادرشوهرتو دیدی، اصلا باهاش تنها نمون. بذا جلوی شوهرت این حرفو بزنه. بعد تو فقط به شوهرت نگاه کن. خودش یه چیزی میگه به مامانش.

۲. هروقت نظر داد، تو چشماش نگاه کن هیچی نگو.

نه لبخند. نه بله. نه اوهوم. هیچی. فقط نگاه. درواقع زل بزن تو چشماش.

بذا از رو بره.