2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

😂😂😂

آرام باش عزیزم.هیچ چیز ارزش این همه دلهره را ندارد..ما رفته ایم و الان سال ۱۴۹۷ است..🚶به تاپیک دعام سر بزنین امام جواد خیلییی حاجت میده.و توسل ب شهید علی جهانیاری و ابراهیم هادی عزیز🌸واسه حل شدن یه مشکل بزرگ تو زندگیم و سلامتی بهترین ادمای زندگیم یه صلوات مهمونم میکنین ممنونم.🌹
حالا واجبه تو بارداری هرچی کمتر بهتر مخصوصا اوایل بارداری

خيلي خيلي كم كرديم حالا من فردا غربالگري دارم خيلي ببخشيد امشب هم نزديكي داشتم الان نميدونم تاثيري داره يانه

خداجونم ميدونم كه صدامو ميشنوي و بهترينارو برام رقم ميزني
خيلي خيلي كم كرديم حالا من فردا غربالگري دارم خيلي ببخشيد امشب هم نزديكي داشتم الان نميدونم تاثيري د ...

می‌ترسی تو سونوگرافی معلوم بشه 

نترس عزیزم کم باشه اشکال نداره نباید عمیق باشه دکترم میگفت 

می‌ترسی تو سونوگرافی معلوم بشه  نترس عزیزم کم باشه اشکال نداره نباید عمیق باشه دکترم میگفت&nbs ...

ميترسم توي ازمايش خون تاثيري بزاره نميدونم يهو نگران شدم

ميخندي؟☹️☹️☹️

اخه نمیدونم عزیزدلم.پست شما و بعدی رو که پشت سرهم خوندم خندم گرفت ببخشید.نزدیکی از نظر من اشکالی نداره ولی اگر میترسی خب نداشته باش

آرام باش عزیزم.هیچ چیز ارزش این همه دلهره را ندارد..ما رفته ایم و الان سال ۱۴۹۷ است..🚶به تاپیک دعام سر بزنین امام جواد خیلییی حاجت میده.و توسل ب شهید علی جهانیاری و ابراهیم هادی عزیز🌸واسه حل شدن یه مشکل بزرگ تو زندگیم و سلامتی بهترین ادمای زندگیم یه صلوات مهمونم میکنین ممنونم.🌹
اخه نمیدونم عزیزدلم.پست شما و بعدی رو که پشت سرهم خوندم خندم گرفت ببخشید.نزدیکی از نظر من اشکالی ندا ...

فقط به خاطر فردا نگرانم اتفاقي امشب اينجوري شد فردام بايد برم غربالگري ديگه نميدونم توكل به خدا شما بارداري؟

فقط به خاطر فردا نگرانم اتفاقي امشب اينجوري شد فردام بايد برم غربالگري ديگه نميدونم توكل به خدا شما ...

انشاءلا مشکلی پیش نمیاد نگران نباش.بله عزیزم