2777
2789
عنوان

این خانمه کیه؟؟؟ 🧐😲

372 بازدید | 16 پست

بچه ها این خانمه کیه من اصلا نمیشناسمش اسمشو تازه امشب تو سایت شنیدم . شهره قمر 

تو اینستا سه میلیون فالور داره (احتمالا بخش عمدش فیکه ولی بازم !؟)

داستانش چیه چند بار اسمشو شنیدم

نه تو آنی که همانی نه من آنم که تو دانی 🌬️🌊 با افتخار گیاه‌خوار هستم🍃💚صلح از بشقاب ما آغاز می‌شود🍃 

بازیگره.

ساصبرُ حتی یعجز الصبرُ عن صبری...ساصبرُ حتی یاذنُ الرحمنَ فی امری...ساصبرُ حتی تذوبُ الجبالَ من صبری...ساصبرُ حتی یعلمُ الصبرَ انّی صبرتُ علی شئ امرُّ من الصبرِ..!

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بازیگره.

چه فیلمی بازی کرده؟ اصلا چیه قضیش امشب چند تا تاپیک دربارش دیدم ولی نفهمیدم

نه تو آنی که همانی نه من آنم که تو دانی 🌬️🌊 با افتخار گیاه‌خوار هستم🍃💚صلح از بشقاب ما آغاز می‌شود🍃 

بازیگر سینمایی انعکاس نقش یه زنه رو داشت که میخاست یه مرد رو از راه دربیاره

به نظر میاد خیلی وقته نقش بهش ندادن الان داره حاشیه درست میکنه تا مطرح وپرکار بشه

بسیار دعا کنید،دعا تقدیر را تغییر میدهد.درلحظه میتوان زندگی جدید را تجربه کرد،درهر لحظه میتوان مسیر سرنوشت را تغییر داد.گاهی عالم بالا عالم پایین را تغییر میدهد،گاهی هم عالم پایین  عالم بالا را.....دعا کیمیاست
هيچي خيلي توضيح نميدم كيه تحقيق كني ميفهمي همينقدر بدون بيمار ترين و ديوانه ترين ادم دنياست و فقط ...

رفتم پیجش چیز خاصی نفهمیدم . البته معلومه یکم ریاکاره و نون به نرخ روز خوره . ولی باز نفهمیدم چی به چیه

چه فیلمی بازی کرده؟ اصلا چیه قضیش امشب چند تا تاپیک دربارش دیدم ولی نفهمیدم

نمیدونم کجا بازی کرده😂من اینستا ندارم ولی فکر کنم برای اینکه فراموش نشه شروع کرده برای خودش حاشیه درست کردن به این و اون پریدن.حالانمیدونم به کیا چی گفته فقط میدونم دیشب درمورد شجریان یه چیزی گفته بود

ساصبرُ حتی یعجز الصبرُ عن صبری...ساصبرُ حتی یاذنُ الرحمنَ فی امری...ساصبرُ حتی تذوبُ الجبالَ من صبری...ساصبرُ حتی یعلمُ الصبرَ انّی صبرتُ علی شئ امرُّ من الصبرِ..!
رفتم پیجش چیز خاصی نفهمیدم . البته معلومه یکم ریاکاره و نون به نرخ روز خوره . ولی باز نفهمیدم چی به ...

عزیزم بقیه هم درهمین حد میدونن مگر فامیلا وآشناهای خودش .از کجا میشه شناخت آخه طرفو که چی توی سرش داره میگذره

بسیار دعا کنید،دعا تقدیر را تغییر میدهد.درلحظه میتوان زندگی جدید را تجربه کرد،درهر لحظه میتوان مسیر سرنوشت را تغییر داد.گاهی عالم بالا عالم پایین را تغییر میدهد،گاهی هم عالم پایین  عالم بالا را.....دعا کیمیاست