2777
2789
عنوان

پرایمر صورت

1725 بازدید | 30 پست

من پوستم خوبه هیچ مشکلی هم نداره

آیا خوبه پرایمر بگیرم زیر کرم پودر بزنم؟

زیر ضد آفتاب هم میشه زد؟

البته زیادم کرم پودر نمیزنم اما اگر آرایشو قشنگ میکنه بگید لطفا

یک مارک خوب و مناسب میخام

مای خوبه؟

گلم من میکاپ آرتیستم.اول اینکه باید پرایمر درست  انتخاب کنی واسه آرایش محفلی ام ازش استفاده کن چون پرایمر زیادی استفاده کنی پوست شل میشه ولی در کل برای آرایش مجلسی و شیک حتما باید از پرایمر استفاده شه هم پوستو شفاف میکنه هم آرایش و تثبیت میکنه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

گلم من میکاپ آرتیستم.اول اینکه باید پرایمر درست  انتخاب کنی واسه آرایش محفلی ام ازش استفاده کن ...

زیر ضد آفتاب نباید بزنی چون بی نهایت براق و چرب و سنگین میشه .اگه صورتت جوش داره و قرمزی پرایمر قطره ای فارسالی رنگ سبزشو بگیر اگه میخوای سفت شه پوستت سفیدشو اگه میخوای خیلی عالی و لاکچری باشه آرایشت طلایی بگیر .اول از هر کاری برای آرایش صورتتو با فیس واش بشور بعد مرطوب کننده و اب رسان بزن من خودم یه شیوه دارم اینکه بعد اب رسان گلاب اسپری میکنم طراوت میده بعد پرایمر بزن در اخر کرم پودر به جز فارسالی مارک مک ام خوبه

خراب میکنه پوستو؟ ب مرور؟ مای خوب نیست؟

نه مای خیلی کیفیت نداره نه پوستو که خراب نمیکنه ولی دوتا نکته داره یکی اینکه برای ارایش روزانه ات مثلا استفاده نکنی هر روز یکی ام اینکه با کرم پودرای سنگین مثل استی لادر و  دوسه  استفاده نکنی همین وگرنه خیلی ام عالیه اصلا بیس آرایشه

تاثیر بود و نبودش در یک پوست بی نقص چقدره؟

اگه پوستت معمولیه و نقصی نداره باور کن من خودم اکثرا حتی کرم پودرم نمیزنم فقط یه ضد افتاب ولی به جاش مراقبت میکنم از پوست پرایمر و وقتی میزنم که مثلا جشنی مهمونی جایی دعوتم کلا اون موقع آرایش میکنم