2777
2789
عنوان

چگونه داف شویم؟🍑😂

1294 بازدید | 14 پست

یکی تاپیک زد چطوری عشقمو برگردونم ۷۰ درصد گفتین داف شو و از این حرفا اولا من اصلا از این کلمه خوشم نمیاد دوما از اینایی که بهشون میگن داف خوشم نمیاد ژل لبای خیلی زیاد آرایش زشت کل صورت عمل و ...

حالا میشه بگین منظور شما از داف چیه؟  چون اینایی که بهشون میگن داف معمولا ازشون باید فرار کرد کسی فکر نمیکنم برگرده بهشون به خاطر ظاهر نچندان عادیشون 

کاربری دست دو نفر 🙌

ب کی میگن داف

ب دختر علاف🤣🤣

آدما به دو دلیل وارد زندگیت میشن✋.یا میشن درس زندگیت..یا میشن خود زندگیت...خدایا هزاران بارشکرت که اونایی که اومدن تو زندگیم و رفتن همشون درس بودن و اینو بهم ثابت کردی .و الانم خود زندگیمو بهم دادی 💑💖B&S💖

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من ی دختره تو دانشگامون بود

واقعااااا داف بود واقعااا

قد بلند

خوشتیپ

موهاشو کراتینه کرده بود

دماغشم عملی

چشاشم همیشه لنز

آرایشم بلد بود قشنگ

واقعا داف و خوشگل بود

ن از این دافای ترسناک😑

غم دنیا تو دل منه....خدا منو ببین..این زندگی رویای من نیست😔😔😔😔😔😔😔

این چهره رو من میگم داف بهش👇(به متن کاری ندارم) 

ظلم ظالم، جور صیاد. اشیانم داده برباد. ای خدا ای فلک ای طبیعت. شام تاریک مارا سحرکن...🤲😢😥                        عاشقتونم🧡👈@gh_73 emla@1374nazanin@
چقدر زشت

اون زشته یا نظرمن😂واضح بگو دختر😅💕

ظلم ظالم، جور صیاد. اشیانم داده برباد. ای خدا ای فلک ای طبیعت. شام تاریک مارا سحرکن...🤲😢😥                        عاشقتونم🧡👈@gh_73 emla@1374nazanin@
عکس رو میگم شب به خوابم میاد وحشت می کنم لبه یا ک و ن

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣👌👌

من هروقت بخوام یه فیلم ترسناک ببینم میگم ولش همینارو میبینم میترسم کافیه🤣

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣👌👌 من هروقت بخوام یه فیلم ترسناک ببینم میگم ولش همینارو میبینم میترسم کافیه🤣

😂😂😂

افرین 

دقیقا اینا تنها استفاده شون همینه😂😂

متاسفم برای زنان سرزمینم

که لبشون رو برای س‌ ا ک زدن حجیم می کنن

یه کم به خودمون ارزش بزاریم

ژل زدن خیلی خیلی عالیه

ولی در حد معمول

زشت میشن 

نمیفهمن

❤خدایا شکرت