2777
2789

تا ی اتفاق کوچیک خوشحال کننده بعد مدت ها میوفته بجای شادی میترسیم و سعی میکنیم زیاد شادی نکنیم که یوقت دوباره ی اتفاقی بیوفته بخوره تو ذوقمون‌...!!!!

تقصیر ماهم نیستا.انقدر هر بار اتفاق خوب افتاده تا ذوق کردیم سریع با ی اتفاق زده شده تو ذوقمون که دیگه میترسیم☹...

انقدر حالمون بد بوده دیگه یادمون رفته حال خوب چجوریه😞

هعییییی#  

شماهم؟#     ‍  

تاریخ ۹/۹/۹۹  یکی از بهترین روز های زندگیه من خواهد بود زیرا تا آن روز به تمام خواسته هایم خواهم رسید.الهی متاسفم.لطفا مرا ببخش.سپاسگذارم.دوستت دارم 🙏❤                                                 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من اصلا خوشحالم نمیشم،کلا روحمون مرده

واقعا روحمون مرده انگار☹

تاریخ ۹/۹/۹۹  یکی از بهترین روز های زندگیه من خواهد بود زیرا تا آن روز به تمام خواسته هایم خواهم رسید.الهی متاسفم.لطفا مرا ببخش.سپاسگذارم.دوستت دارم 🙏❤                                                 

تویه کتاب راجبه این موضوع خونده بودم که میترسن از چیزی ذوق کنن چون ممکنه یه اتفاق بد بیوفته

نوشته بود تفکراته کهنه و اشغال رو بندازین بیرون این تفکرات دیگه بویه گند میدن و محدود کننده هستن 

کتاب شفای زندگی بود انگار

امیدوارم نشونه ای باشه برای دختری که خستست از اسیب های سهوی و عمدی دیگران علیه خودش.هی تو قویتر از چیزی هستی که فکر میکنی 👈                                           ‌‌‌‌‌‌‌‌                    دوست ریشه دار من،چقد مایلی به سبز ماندن و ریشه دواندن؟🌱
تویه کتاب راجبه این موضوع خونده بودم که میترسن از چیزی ذوق کنن چون ممکنه یه اتفاق بد بیوفته نوشته ب ...

نه من بر اساس تفکرات کهنه نمیگم اصلا اینو قبولشم نداشتم 

انقدر بعد اتفاق خوب زده شده تو ذوقمون دیگه 

بعد مدت ها این ترس رو انداخته بهمون

نه من بر اساس تفکرات کهنه نمیگم اصلا اینو قبولشم نداشتم  انقدر بعد اتفاق خوب زده شده تو ذوقمون ...

چرا با جریان رندگی همراه نمیشید؟

چرا مشکلاتو سختیو بخشی از رندگی نمیدونید؟

شاید قسمتتون این بوده که به اون مشکل مبتلا بشید چه ربطی به ذوق داره

کله عمر بی ذوق زندگی. کردن مخرب تر از زندگیه بی مشکله

امیدوارم نشونه ای باشه برای دختری که خستست از اسیب های سهوی و عمدی دیگران علیه خودش.هی تو قویتر از چیزی هستی که فکر میکنی 👈                                           ‌‌‌‌‌‌‌‌                    دوست ریشه دار من،چقد مایلی به سبز ماندن و ریشه دواندن؟🌱
منم همینطور کلا امید به زندگیم بالاعه

اره بابا ،من یکم بیخیالم و اینکه سعی میکنم هر روزمو یجوری خوش بگذرونم حتی تنهایی ،اصلا مشکلاتمو تکرار نمیکنم و همیشه توکلم بخدا بوده بحرانهای بدتر از حالا رو خدا کمکم کرده گذروندم ،اینجا هم بدادم میرسه حتما 

خودش منو آفریده خودشم هوامو داره😊🌹💚

💚 به امید خدا در تاریخ 9/9/99 💚اتفاقای خوبی برام می افته💚💃
پس چرا من که کاملا امیدوار و خوشحالم😄😄

چه خوب.انشالله همیشه همینطور باشه 

چرا با جریان رندگی همراه نمیشید؟ چرا مشکلاتو سختیو بخشی از رندگی نمیدونید؟ شاید قسمتتون این بوده ک ...

عزیزم ببخشیدا خیلی دلتون خوشه !!

چه خوب.انشالله همیشه همینطور باشه 

اره بابا عمر دنیا کوتاهه نباید هی غصه بخوری که باید با داشته هات شاد باشی 

خودم مادر پدر ندارم از کودکیم ...هزار جور مشکل رنگاوارنگ داشتم خدا کمک کرده بهم ،از این ببعدشم امیدم به خودشه ،خود این موضوع کلی امید دهنده ست

💚 به امید خدا در تاریخ 9/9/99 💚اتفاقای خوبی برام می افته💚💃
عزیزم ببخشیدا خیلی دلتون خوشه !!

اخه پس چی؟

خودمونو بکشیم بخاطره چندتا گووز؟

ذهنمون حوله چیزایه منفی بگرده قطعا اتفاقایه منفی میوفته

چیزی که میشه کنترلش کرد کنترل کن

قابل کنترل نیست رها کن

اره بابا ،من یکم بیخیالم و اینکه سعی میکنم هر روزمو یجوری خوش بگذرونم حتی تنهایی ،اصلا مشکلاتمو تکرا ...

من قبلا اینجوری نبودم خیلی استرسی و ناامید بودم ولی خب الان بهترم

راستی خوشحالم که تو هم حالت خوبه 

همینجوری پیش برو 

فایتینگ💪💪💜