2777
2789
عنوان

اینجا میشه رل زد :)

350 بازدید | 53 پست

واقعا نمیتونم بفهمم چرا اقایونم عضو این سایت میشن.میخان مخ بزنن؟ یا سایت شوهریابی ای چیزیه ما بیخبریم😂خواهشا نیاین بگین عه بسه چقد ازین حرفا میزنین ک خداوکیلی ناراحت میشما😂😂😂اقایون توروخدا بگین چرا عضوین میخاین رل بزنین یا چیز؟

فکرمو مشغول کرده😔کمک

اره میخوان مخ بزنن، پی وی من پره

چهارمین کاربری، دوست عزیز روان پریشی که انگشت بی صاحاب بی قرار داری هی گزارش میزنی، اره دقیقا با خودتم، روزی سه وعده تپاله گاو بردار بریز رو سرت بدبخت، با تچکر😐

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اقایون ایشون رل میخاد 

آشنا بشین لفطا😆

👩‍👧‍👧💞I'm tork*🙋🏻‍♀️... Mom of twins*  ✨ی دختر لجباز 🤪عاشق رقص💃و آواز🎧(همه جا آهنگ حموم،مسافرت،موقع خواب و..🫡🥴😁) عکاسی هم میکنم عاشق عکس گرفتنم😍📷 عاشق مرغ🍗پیتزا🍕 و همه چی🤣عاشق خرمالو و خوراکی های شیرین،شیرموز هم خیلی دوس😋وای نگم از بادوم زمینی🥹 شماهم مث من وقتی از ی چیزی خوشتون میاد دوسه بار شات میگیرین(حتی آهنگی رو که دوس دارم دوسه بار دانلود میکنم )یا من دیوونم؟!😶‍🌫️🤔 تتل🖤شادمهر🤍شایع ٫:چرا قشنگ زدن به ریشه چرا حال من خوش نی اوضاع قشنگ ترم که میشه هرکاری کنی دیگ این بدن،بدن نمیشه💔tatal  ای کاش حقم از تموم زندگی تنها تو باشی من عاشق تنهاییم ,تنها بشم, اما تو باشی ٫؛🤍🖇️ Shadmehr عطر خوب بزن،خوشتیپ بچرخ ؛بالاخره پستچی به در میزنه ی روز بده خبر خوب✨ shayea    من خیلی خیلی سادم با احساسات من بازی نکنید لفطا🥹😕💔اگه جایی باهاتون دعوا کردم متاسف حتما از جای دیگ اعصابم خورده وگرنه اهل دعوا نیستم🙌ولی اگه واقعا باهاتون دعوا کردم و ناراحتم کردین از چشمم میفتین 🤗 و اگه تاپیک دیگ  باهاتون حرف زدم بدونید یادم نمیمونه که دعوا کردم🤣 ۱گ خوابتون نمیبره یعنی تو خواب یِ نفر دیگه اید!  ۲هرچی آیکیو بیشتری داشته باشین بیشتر خواب میبینین!۳آخرین کسی ک بهش فک کردین دلیل خوشحالی یا ناراحتیتونه! #دختری_که_هیچکس_دوستش_ندارد♥ لایک دوس دارم منو هرجا دیدین بلایکین😁

من همش فک میکنم از رو خاله زنکیه ک اینجا عضون وگرنه هیچ مردی نمیاد جایی ک بحث از پریود و حاملگی و لاک ناخنه😶

میشه برای رسیدن به آرزوهام یه صلوات بفرستی مهربون :) خدایا شکرت برا همه چی💖  امروز ٩٩/١۰/۵ بخودم قول میدم یه دختر انرژی مثبت باشم 💖 بخودم قول میدم تو تاپیکایه خیانت ,دعوا ,خاهرشوهری و انرژی منفی نرم 💖 
اره میخوان مخ بزنن، پی وی من پره

پس چرا هیشکی پی وی من نمیاد 😁😂

با شلوارک میری تو آسانسور عکس میگیری لوکیشن میزنی دبی؟  پشت سرتو نگا کن نوشته استیل البرز ..  در آسانسور بزنه به کمرت ملعووون⁦O_o⁩                                                                                                                 من جواب « چه خبر » اولی رو بزور میدم بعد تو  میگی « دیگه چه خبر » ؟؟؟!!    

خانم محترم اینجا یه سایت عمومیه و متعلق به شما یا شخص دیگه ام هم نیست این سایت هم واسه آقایون هست هم خانوما ..لطفا به جای این حرفا یاد بگیرید دیگرون رو قضاوت نکنید .اگه حوصلتون سر رفته دنبال سوژه هستید جوره دیگ خودتون سر گرم کنید ..نه با قضاوت کردن  اینو اون .اتماس تفکر

از آسمان بودن بسیار غمگینم ...
اقایون ایشون رل میخاد  آشنا بشین لفطا😆

پی وی من تا حالا کسی نیومده😂😂😑😑

لطفا... تتلیتی ها .اونایی ک طرفدار تتلو ان .اونایی ک شعراشو دوس دارن .اونایی ک قیافشو دوست دارن 😐😐😐😐😐😐😐نه منو ریپلای کنن ن لایکم کنن .ن تاپیکم بیان .مرسی اه .😐😒😒😒😒
پس چرا هیشکی پی وی من نمیاد 😁😂

ما آهن ربا داریم واسه همینه 🤣

چهارمین کاربری، دوست عزیز روان پریشی که انگشت بی صاحاب بی قرار داری هی گزارش میزنی، اره دقیقا با خودتم، روزی سه وعده تپاله گاو بردار بریز رو سرت بدبخت، با تچکر😐
خانم محترم اینجا یه سایت عمومیه و متعلق به شما یا شخص دیگه ام هم نیست این سایت هم واسه آقایون هست هم ...

قبل اینکه سایت عمومی باشه سایت بانوانه پس التماس تفکر برای شما بعنوان یک دختر اصلا روم نمیشه سوالامو بپرسم اینجا بخاطر وجود اقایون🙂✨

میشه برای رسیدن به آرزوهام یه صلوات بفرستی مهربون :) خدایا شکرت برا همه چی💖  امروز ٩٩/١۰/۵ بخودم قول میدم یه دختر انرژی مثبت باشم 💖 بخودم قول میدم تو تاپیکایه خیانت ,دعوا ,خاهرشوهری و انرژی منفی نرم 💖 
قبل اینکه سایت عمومی باشه سایت بانوانه پس التماس تفکر برای شما بعنوان یک دختر اصلا روم نمیشه سوالامو ...

دوست عزیز شما وقتی میخواید کاربری بسازید گزینه مرد یا زن داره ...آگه قرار مال بانوان باشه این گزینه نبود ..

از آسمان بودن بسیار غمگینم ...