2777
2789

بچهااااا من 8 ساله مدام عینک رو چشمام بوده چشمام حالت گرفته بدون عینک اصلا اعتماد به نفس ندارمممممم

اگه عینکمو بردارم بعد چه مدت چشمام مثل قبل میشن؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من از پیش دبستانی عینک میزدم

سال دوم دانشگاه عمل کردم

اتفاقی هم نیفتاد

ینی چی چشمام شکل گرفتن

با تاپیک بامداد خمار جلو میرم. گروه آبی رو با کمک آسنات جونم😍 پشت سرگذاشتم. قدم 173.وزن قبل 87.وزن حالا 77. هدف اول 75. هدف دوم 71. الان ک توی گروه سبزم وزنم شده 70 کیلو. هدف سوم 67. هدف چهارم 66 و تثبیت. جووووونانرژی چی بالاتر از این که شوهرم با دیدنم مدام میگه اوفففف چقدر تغییر کردی؟ 🥰یا این ک میتونم با خیال راحت لباس برای خودم سفارش بدم چون سایزم تا حدودی استاندارد شده😍

چشمات حالت نگرفته با عینک بزرگتر نشون میداده الان احساس میکنی چشات کوچولوه.بعد یکماه عادی میشی برا اطرافیان

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین

یعنی چی چشمات حالت گرفتع؟

برام دعا کنین لطفا🥺🥺🥺خیلی محتاجم به دعا ها و دل های پاکتون🥺🥺🥺دعا کنین مشکلی که دارم حل بشه🥺🥺🥺منم دعا میکنم به حق پنج تن هرچی میخواین خدا بهتون بده🥺🥺🥺(الهم صلی علی محمد واله محمد)❤
چرا عینکیا عینکو ور میدارن  خیلی عوض میشن😂

چشما حالت فرورفته پیدا میکنه

من ۸ سال عینک زدم دیگه رو مخم بود بدجور دو سال هم پدام لنز میزاشتم که ۱د برابر سختر از عینک بود خدارشوکر دو سال عمل کردم راحت شدم

من ۹_۹_۹۹ بیمارسنان مورد علاقم  مشغول بکارم😍😍دوستان من ازمون علمی قبول شدم و مصاحبه مونده که احتمالا ۵یا ۶ ماه طول بکشه،جوابش بیاد
چشمات حالت نگرفته با عینک بزرگتر نشون میداده الان احساس میکنی چشات کوچولوه.بعد یکماه عادی میشی برا ا ...

نه عزیزم من خودم عینکی بودم چشم کامل میره داخل،،زیر چشم گود میشه

من ۹_۹_۹۹ بیمارسنان مورد علاقم  مشغول بکارم😍😍دوستان من ازمون علمی قبول شدم و مصاحبه مونده که احتمالا ۵یا ۶ ماه طول بکشه،جوابش بیاد
من از یکی پرسیدم گفت 6 ماه 😭😭😭😭

نه عزیزم نگران نباش 

منم  ۸ سال فقط عینک زدم از روری که لنز گذاشتم یکماه هم نشد باور کن دو سه هفته چشمام اوکی شد،،البته من ماساز میدادم،،دو طرف پلک بالا و پایین میکشیدم(اصلا دست روی چشمت نکش قوز قرنیه میاره)

چشمات حالت نگرفته با عینک بزرگتر نشون میداده الان احساس میکنی چشات کوچولوه.بعد یکماه عادی میشی برا ا ...

عزیزم چشما من پشت عینک کوچیکترن 😅

چشمام گود و فرورفته شدن بخاطر عینک 

2790
2778
2791
2779
2792