2777
2789
عنوان

بچه ها بیاین

58 بازدید | 10 پست

ما خونمون درب و داغونه

اعضای خانوادمون آداب معاشرت بلد نیستن

ما آدمای با کلاسی نیستیم اجتمائی نیستیم

اعضای خانوادمونم با هم بدیم تا چشممون ب یکی میخوره هم دیگه رو کوچیک میکنیم

اونوقت من ب مامانم میگم مامان ما مث مردم نیستیم من با هر کی ازدواج کنم این مراسما رو فاکتور میگیرم پاگشا و اینا ک کمتر بیان خونمون نفهمن ما چطوریم دلم میخواد با یه خانواده ای وصلت کنم ک زیاد رفت و آمدی نباشن 

میگه مگه ما چیمون کمتره از بقیه هست؟ باید دوماد دعوت میگیریم بیاد هر هفته باید پاگشا و هزار رسم کوفتی دیگه داشته باشی 😐

واقعا ینی نمیبینه خیلی چیزامون کمتره؟ 

خانوم مهندس مملکت 😎 دختر مو مشکی جذاب نی نی سایت 😅
خب عزیزم به این اوضاع عادت کردن برای همین براشون بد نمیاد خیلی از خانواده های ایرانی اینطورین

خب من بدم میاد آدم ی کاری انجام نده بهتر از اینه اینجوری انجام بده

بعدا تو سری خور خانواده شوهر میشم

میگن شما امل بودین و... 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

نمیدونم وضعیتتون چجوریه 

ولی یه دبیر داشتم ، گفت حتی اگه از پشت کوه هم اومده بودین ، به همون چیزی که هستین افتخار کنید . چون شما هیچ نقشی توی مکان و فرهنگ و یا خانواده ای که توش بدنیا اومدید نداشتین !

ط گر گناه من شوی ، توبه نمیکنم ز تو ، جام لبت نوشم و باز گناه کنم...
نمیدونم وضعیتتون چجوریه  ولی یه دبیر داشتم ، گفت حتی اگه از پشت کوه هم اومده بودین ، به همون چ ...

اینا شعاره همش

باور کن... 

خب من بدم میاد آدم ی کاری انجام نده بهتر از اینه اینجوری انجام بده بعدا تو سری خور خانواده شوهر میش ...

میدونم عزیزم ولی واقعا نمیتونی تغییر بدی هر کاری کنی مگه اینکه اون یه ساعتی که میری خونه مامانت اینا اونا آبرو داری کنم بخاطر تو وگرنه هیچ کاری نمیتونی بکنی

میدونم عزیزم ولی واقعا نمیتونی تغییر بدی هر کاری کنی مگه اینکه اون یه ساعتی که میری خونه مامانت اینا ...

بنظرت اگه یکی پاگشا نگیره زشته؟ 

یا دوماد هر هفته دعوت نکنه؟