2777
2789
عنوان

کیا مثل من هستن?

196 بازدید | 21 پست

سلام من یه فیلمی دیدم که دو قسمت داشت شاید شمام دیده باشین(سه قدم بالاتر از بهشت)خیلی قشنگ بود قسمت اولش ،من از دختره خیلی خوشم اومد ،ولی آخرای فیلم جدا شد از عشقش، بعد پسره رفت یه کشور دیگه بعد تو قسمت دومش کلا پسره رفت با یه دختر دیگه😢😢😢😢هرچند یبار دیگه باز همو دیدن، الان همش ناراحتم که  بهم نرسیدن خیلی فکرمو درگیر کرده ،وقتی میگم خیلی یعنی خیلی خیلی زیاد ،شمام اینجوری شدین تا حالا?😢خیلی حس بدیه، فیلمش یجوری بود که حواس آدمو شده برای دوساعت از مشکلات و زندگی خودت پرت میکرد انگار ،بعدش خیلی حس بدی بهم دست داد که از هم جدا شدن،چرا من اینقدر تحت تاثیر قرار گرفتم😔

با زندگی نساز،زندگی رو بساز.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یکی از دوستان فیلم الپاچو یا الپاچینو😐 رو بهم پیشنهاد داد دانلود کنم الان هر چی میزنم تو گوگل نیست چرا ؟کردی فیلمش فکر کنم

شازده کوچولو پرسید:غم انگیزتر از این که بیای کسی خوشحال نشه چیه؟؟؟ روباه گفت بری کسی متوجه نشه!!!!😔

عزیزم چون خیلی احساساتی هستی

من اینطوری نیستم هیجاناتگ بعد از اتمام فیلم تموم میشه😶

آیلین سابق /تو ماهی و من ماهی این برکه ی کاشی اندوه بزرگیست زمانی که نباشی... هرگز به تو دستم نرسد ماه بلندم اندوه بزرگیست چه باشی،چه نباشی🌙
عزیزم چون خیلی احساساتی هستی من اینطوری نیستم هیجاناتگ بعد از اتمام فیلم تموم میشه😶

آره واقعا خیلی احساساتیم الان همش ناراحتم بخاطرش😔

منم دیدمش خیلی قشنگ بود، اونجایی ک پسره رفت با دختر اولیه فک کنم اسمش بابی بود، خیلی ناراحتم کرد⁦☹️⁩

آره بابی و هاچه، چقدر بد شد از هم جدا شدن😔

نميدونم

من يه رمان خوندم الهه ناز

دو جلد بود

بيشتر عصبي شدم

تو جلد دوم مرده با خواهر زنه دوقلوش ازدواج ميكرد

بعد سالها هنوز اعتقاد دارم تفكر نويسندش مريض بوده

‏خون در زمین فرو نرفت، روی زمین پخش شد، از زیر هر سنگ جوشید و جوشید و به راه افتاد. هرکس آن را می‌دید، می‌فهمید جایی بی‌گناهی را کشته­‌اند...
چندروزبگذره خوب میشی،ولی یادبگیراحساسات وعواطفتوکنترل کنی،چون بعداخودت اذیت میشی.

همیشه این مشکل بزرگم بوده، نمیتونم دست خودم نیست

دنیاشون متفاوت بود، دختره ک تو سری دومش بود بیشتر ب هاچ میومد، بنظرم بابی نامردی کرد تو قسمت اولش از ...

آره نباید ولش میکرد