2777
2789
عنوان

دوستانی که تازه از دوران نوجوانی در اومدن لطفا بیاین داخل😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 410 بازدید | 50 پست
عزیزم من مشاور تغذیه و رژیم درمانیم میتونم کمکت کنم با رژیم هم وزن کم کنی هم پوستتو خوشکل کنی❤️  ...

وای عزیزم راست میگی؟؟ چکار باید بکنم خواهر جون؟😔😍😍

تیکرتولدمه🌹😍 صبور باش... بهترین چیزها زمانی اتفاق می افته که انتظارش را نداری...🌹😍در روز ۹۹/۹/۹ به آرزوی بزرگم رسیدم خدایا شکرت...

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خواهش میکنم  اره خوب میشه من خودم تو سن بلوغ افتضاح شده بودم بعد بلوغ نه دوستام باور میکردن ...

وای خدا کنه😭😭😭😭😭😭😭😍😍😍😍

تیکرتولدمه🌹😍 صبور باش... بهترین چیزها زمانی اتفاق می افته که انتظارش را نداری...🌹😍در روز ۹۹/۹/۹ به آرزوی بزرگم رسیدم خدایا شکرت...

خوانوما من خیلی چاقم نمیتونم باشگاه برم یا برم بیرون از خونه چیکار کنم

کاربریه دومم هست                                                 صلوات شمارمو میگیرم دستم میام نی نی سایت                                       دنبال دعوایین درو بره من نیاین                                                     تاپیکایه باحال تگم کنید                                                طلاق کاره بدی نیست فرزندم طلاق بگیر                                                      دوستون دارم بوچ بوچ 
وای عزیزم راست میگی؟؟ چکار باید بکنم خواهر جون؟😔😍😍

عزیزم دوره های رژیم من بیست و پنج روزه هستش که توی برنامه همه ی خوراکی های مورد علاقت می‌تونه باشه ماهی دو تا پنج کیلو ام کم میکنی هزینشم ۲۵ تومنه.در کنار اون بهت مشاوره رایگان پوستی ام میدم

الان از این خانوم مشاوره بکیر دیگه هم اینجوری نگو

چشم عزیزم هرچی شما بگی  خانم الان کجاست؟؟😍😍😘

وای خیلی مونده که😭😭😭چطور تحمل کنم تا به حال سلفی نگرفتم 😭😭😔😭😰

بیخیال.سلفی اکثر آدما از جمله من رو شبیه انتر برقی نشون میده.در صورتی که تو آیینه یا دوربین پشتی گوشی چهرم مشکلی نداره.

اونایی که با سلفی هم زیبان از بندگان برگزیده خدان.خخ

2790
2778
2791
2779
2792