2777
2789
عنوان

دوستانی که تازه از دوران نوجوانی در اومدن لطفا بیاین داخل😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 410 بازدید | 50 پست
اوجش تا 17 هست از 17 خوب میشی به حرف مردم کار نداشته باش طبق تجربه من هر چی تو بلوغ زشت تر بشی بعد ...

من ۱۵ سالم هست گشادی دهن هم خوب میشه؟؟

تیکرتولدمه🌹😍 صبور باش... بهترین چیزها زمانی اتفاق می افته که انتظارش را نداری...🌹😍در روز ۹۹/۹/۹ به آرزوی بزرگم رسیدم خدایا شکرت...
اوجش تا 17 هست از 17 خوب میشی به حرف مردم کار نداشته باش طبق تجربه من هر چی تو بلوغ زشت تر بشی بعد ...

نه من تازه 17جوش زدم😑😂

‏خیلی دلم میخواد تو مکالمه از واژه(( اشتباه به عرضتون رسوندن)) استفاده کنم ولی همیشه هول میشم و میگم گوه خورده کی گفته :|                                                                          وقتی یه اتفاق بد برای یه ایرانی میافته دو دسته وجود دارند_خودش و اطرافیانش که اعتقاد دارن چشم خورده _دشمنانش که اعتقاد دارن بالاخره خدا جوابشو داد😐😂

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همه رو بزار رو کتف چپت  اشتباهه بری جلو اینه از خودت ایراد بگیری برو جلو اینه و لذت ببر

😭😭😭😰😭😰😭😭😰😭آدمم اخههه دوست داشتم ورم بخوابه

تیکرتولدمه🌹😍 صبور باش... بهترین چیزها زمانی اتفاق می افته که انتظارش را نداری...🌹😍در روز ۹۹/۹/۹ به آرزوی بزرگم رسیدم خدایا شکرت...
هرچی حساس تر باشی بدتره  ورم اینارو میخوابه تا یکی دوساله فقط از وقتی شروع بشه  ولی جوش ...

نه جای مونده دهانم از اینجا ست تا اونور خونه😭😭

اره صورتت پر میشه بعد بلوغ

آهان ممنونم دوستم بعد از بلوغ یعنی تا دو سه سال دیگه خوب میشه؟؟

نه جای مونده دهانم از اینجا ست تا اونور خونه😭😭

وای عزیزم چرا اینجوری میگی به خودت؟ تو که اینجوری میگی خب معلومه بقیه ام جرعت پیدا کنن بهت چیز بگن خودتو دوس داشته باش شما فقط لبخندت قشنگ تره همین

وای عزیزم چرا اینجوری میگی به خودت؟ تو که اینجوری میگی خب معلومه بقیه ام جرعت پیدا کنن بهت چیز بگن خ ...

می‌خندم دماغم میاد سمت دهنم😭

آهان ممنونم دوستم بعد از بلوغ یعنی تا دو سه سال دیگه خوب میشه؟؟

خواهش میکنم 

اره خوب میشه

من خودم تو سن بلوغ افتضاح شده بودم

بعد بلوغ نه دوستام باور میکردن که من خوشگل شدم نه فامیل 

یه چیز میگم یه چیز میشنوی ها

2790
2778
2791
2779
2792