2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اولین تاپیکمو میشه گزارش بزنید تا پاک بشه زندگیم تو خطره 

https://www.ninisite.com/discussion/topic/3655076/ميشه-كمكم-كنيد-خيلي-حالم-بده-كم-آوردم?postId=117142409

پاییز ۱۴۰۲ قلبم ذهنم آرومه آرومههه😍😍منو بخشیده زندگیم پر از آرامشه خدایا شکرت خدایا هزار مرتبه شکرت❤️💕😍

😎😎😎

حافظ کل قرآن 😍من یڪ دختر چآدریم😊شاد و پر نشاط☺️سر زنده و پرڪآر😉قرآن ونهج البلاغه اگر میخوانم ... رمآن هم می خوانم😍پآی سجاده اگر گریه میکنم😭خنده‌هام بین دوستام تماشایی است😅من اگر چادر سرم میکنم☝️نقاشم هستم✏️خطم هم خوبه ✍🏻حرف های دخترونم هم سر جاشه🤪شوخۍ هاۍ دوستانه هم میکنم😆تئاتر و سینماهم‌میرم البته‌نه هرفیلمی🙃کوه هم میرم با حفظ حجابم🏔من‌قشنگ تر ازدنیای‌خودم سراغ ندارم😍 

ببین من خیلی خواستگار داشتم اما همیشه خواهرام از من خوشگل‌تر بودند اصلا ربطی به زیبایی نداره ! خواستگار داشتن به شرایط و منش و رفتار آدم ها بر می گرده جدی می گم ! اخرش هم دیرتر از دو‌ تا خواهر دیگم ازدواج کردم 

امضای خدا پای همه آرزوهامون . امین 

درست نیست خودم بگم خوشگلم ولی خواستگار و توجهات از ۱۱سالگی تا الان که ۳۵ سالمه زیاد بوده همینم باعث شد ۱۴ سالگی شوهرم دادن 😕

هیچ مادری از مرگ نمیترسد،بزرگترین ترس یک مادر از این است که فرزند خود را در این دنیا تنها بگذارد،در حالی که میداند هیچکس مثل او فرزندش را دوست نخواهد داشت ❤

خوشگلم اینو همه میگن 

ولی اینقدرررر سر به زیر و سنگین رنگینم تازه 2 روز پیش متوجه شدم چشای دادااااشم عسلیه😐😐😐

چه برسه یکی بخواد پیشنهاد بده 😶

به این برکت قسم 😐😐😐

ی دختر هر چقدرم سینگل باشه تنها نیست😎من و کودک درونم💃🏻شخصیت دومم🙄کرم درونم😝اون روی سگم😬کلا ی خانواده ایم😌😍😂 تاپیک مشاعره تگم کنید😉عضو اکیپ دلبران شیرین🍊🍃آرمی💜آواکادو💚فمینیسم♀️
من..متاهلم.... هر کی میبینه میگه خوشکلی.. اما جالبه تا حالا یبار خونواده شوهرم از قیافم تعریف نکرد ...

ای جااانم مهم شوهرته خوشبخت شی😊

صادق باش مثل اون سیگاری که روش نوشته سرطانزا نه مثل اون آبمیوه آشغالی که روش نوشته صددر  صد طبیعی ❤ السلام علیک یا ابا عبدالله❤