2777
2789

از اول خورد خورد خریدم کالسکه خارجی دوس داشتم ولی متاسفانه دستشون برنمیگشت نشیمنشو باید برمیگردوندی منم مشکل کمر دارم سخته برام یا تک حالته بودن فقط رو به جلو ایرانی گرفتم فعلن تواین دوماه استفاده نشده به لطف کرونا

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از ۷و هشت ماهگی کالسکه توو این کرونا فعلا نگرفتم

تیرماه 97 بعد از 10 .11 ماه اقدام ب کمک کلومیفن و لتروزول حامله شدم پوچ بود شهریور سقط شد😢خدایا ناامیدمون نکن😔22آبان 98 شروع دوباره.... خدایاشکرت که کنجد توو دلم کاشتی خودت برام حفظش کن دعا کنید قلب کنجدم تشکیل بشه باید هرروز آمپول انوکسان بزنم🙏قلب کنجدم تپید ❤️😍خدایا سالم بیاد بغلم این حس برای تمام زنای سرزمینم آرزو میکنم.💋💋💋💋💋دخترم دنیامه
آره منم سقط داشتم 😔 شما چند ماهگی ؟ ولی میگم توکل برخدا ،یعنی الان لباس ها خونه خودت نیاوردی؟

تو هفته هشت داشتم.چند تا لباس و کفش خریده بودم که مامانم گفت بزار تو گهواره حضرت علی اصغر منم یادم رفت نگه داشتم سال دیگه بزارمشون تو گهواره

چون کفش گوده برای کمر بچه خوب نیست ،بعد میگن فقط تا چهارماه میشه استفاده کرد و سنگینه ان شاءالله سا ...

اشتباه گفتن، کریر باید بخری اگر ماشین دارید چون بچه رو نباید تو ماشین تو بغل گرفت خطرناکه، اون ساک حمل هست که زود کوچیک میشه ، کریر بعضا تا یکسالگی قابل استفادست بعدش باید بشینه رو صندلی بچه

ای یار بکِش دستم                                                              آنجا که تو آنجایی...                                                           مولانای جان
از اول خورد خورد خریدم کالسکه خارجی دوس داشتم ولی متاسفانه دستشون برنمیگشت نشیمنشو باید برمیگردوندی ...

آها پس منم ان شاءالله توکل به خدا بخرم کالسکه رو 

آها این طور سخته این همه هم هزینه میدی 

چی خریدی 

سلام من ازهمون اول مامانم خورد خورد خرید الحمدلله تکمیل شد

ایرانی خریدیم همه چیز را

حرفهایم،مثل یک تکه چمن روشن بود.من با آنان گفتم: آفتابی لب درگاه شماست که اگر دربگشایید به رفتارشما می تابد.
تو هفته هشت داشتم.چند تا لباس و کفش خریده بودم که مامانم گفت بزار تو گهواره حضرت علی اصغر منم یادم ر ...

منم نه هفته بودم توکل برخدا 

لک دیدید ؟

من یه دست از قبلی دارم گذاشتم برای این یکی ان شاءالله