حافظ کل قرآن 😍من یڪ دختر چآدریم😊شاد و پر نشاط☺️سر زنده و پرڪآر😉قرآن ونهج البلاغه اگر میخوانم ... رمآن هم می خوانم😍پآی سجاده اگر گریه میکنم😭خندههام بین دوستام تماشایی است😅من اگر چادر سرم میکنم☝️نقاشم هستم✏️خطم هم خوبه ✍🏻حرف های دخترونم هم سر جاشه🤪شوخۍ هاۍ دوستانه هم میکنم😆تئاتر و سینماهممیرم البتهنه هرفیلمی🙃کوه هم میرم با حفظ حجابم🏔منقشنگ تر ازدنیایخودم سراغ ندارم😍
بله بهم کمک کرده تو این روزا که همش خونه م،فهمیدم فقط خودم مشکل ندارم،فقط خودم خونه نشین نشدم،با آدمای بیرون ارتباطم کم شده نی نی سایت بهم امید میده
در ضمن جوش زنانه س از امنیت خوبی هم برخورداره و خیلی چیزای دیگه
لحظه به لحظه زندگیم سایه یه نفر با منه،حتی پستی که میخونم یا کامنتی که میذارم❤فرشته نگهبان،رفیق،یار و حامی منه❤ما یه روح هستیم در دو بدن❤نکند اینهمه بد قلب مرا سست کند
درکل خوبه اما یسریا واقعا واسه نمایش دادن خودشون تو دید بودنشون هر حرفی هرجایی میزنن کاش قبل کامنت گذاشتن سنشونم نشون میداد وعلا غیر این من هستن دوستانی رو که درک وشعور بالایی دارن وباهم دوستیم وبا بودن اونا اینجا واقعا جو خوبیه
مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده. بار کج به مقصد رسید... دل به دل راه نداشت... اتفاقا پول هم خوشبختی آورد.... این است دنیای ما:) goftino.com/c/BVamgS پیام بده😐 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/