abcdefgkjgdedtyhhfee مدیر استارتر عضویت: 1399/04/14 تعداد پست: 896 عنوان امان از بغض.... 80 بازدید | 12 پست just shut up! 1399/07/18 | 17:04 3 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
عشقم_محمد عضویت: 1398/11/16 تعداد پست: 38853 من روزی هزار بار بغضم رو قورت میدمعوضش همه خیابانهای شهرم شاهد اشکهام هستن که یواشکی به دور از خانوادم ریختم فقط از خدا سلامتی و شادی پدر و مادرم و همسرم و خانواده ام رو میخوام همین. خدایا به خودت سپردمشون🤗
sarigelyn عضویت: 1399/07/16 تعداد پست: 55 واقعا موافقم گریه ادمو خالی میکنه...اما بغض ادمو نابود میکنه
abcdefgkjgdedtyhhfee مدیر استارتر عضویت: 1399/04/14 تعداد پست: 896 من روزی هزار بار بغضم رو قورت میدم عوضش همه خیابانهای شهرم شاهد اشکهام هستن که یواشکی به دور از خان ... چقدر شبیه همیم just shut up!
sarigelyn عضویت: 1399/07/16 تعداد پست: 55 من روزی هزار بار بغضم رو قورت میدم عوضش همه خیابانهای شهرم شاهد اشکهام هستن که یواشکی به دور از خان ... چرا قورتش میدی؟
عشقم_محمد عضویت: 1398/11/16 تعداد پست: 38853 چرا قورتش میدی؟ چون نمیخوام شوهرم و خانوادم متوجه ناراحتیم بشهعوضش ماشین برمی دارم میرم تو خیابون گریه میکنم برمیگردم خونه فقط از خدا سلامتی و شادی پدر و مادرم و همسرم و خانواده ام رو میخوام همین. خدایا به خودت سپردمشون🤗
minooot عضویت: 1398/12/21 تعداد پست: 5445 چون نمیخوام شوهرم و خانوادم متوجه ناراحتیم بشه عوضش ماشین برمی دارم میرم تو خیابون گریه میکنم برمیگ ... چرا عزیزم چه مشکلی داره آخه (۱ دی )لطفا، بیاین متحد باشیم😍مرسی از همه پیشاپیش از اوناییکه تاپیک میزنن معذرت میخوام چون گزارش میزنم براشون😁اهل زیباترین کلانشهر ایران، رشت😍
sarigelyn عضویت: 1399/07/16 تعداد پست: 55 چون نمیخوام شوهرم و خانوادم متوجه ناراحتیم بشه عوضش ماشین برمی دارم میرم تو خیابون گریه میکنم برمیگ ... چی شده اخه خانوم گل که نمیخوای بخاطر خودت بقیه ارو ناراحت کنی؟
عشقم_محمد عضویت: 1398/11/16 تعداد پست: 38853 چرا عزیزم چه مشکلی داره آخه بخاطر اینکه بچه دار نمیشمهزارتا مشکل داریم برای بچه دار شدن😔 فقط از خدا سلامتی و شادی پدر و مادرم و همسرم و خانواده ام رو میخوام همین. خدایا به خودت سپردمشون🤗
عشقم_محمد عضویت: 1398/11/16 تعداد پست: 38853 چی شده اخه خانوم گل که نمیخوای بخاطر خودت بقیه ارو ناراحت کنی؟ بالاتر گفتم عزیزم فقط از خدا سلامتی و شادی پدر و مادرم و همسرم و خانواده ام رو میخوام همین. خدایا به خودت سپردمشون🤗
minooot عضویت: 1398/12/21 تعداد پست: 5445 بخاطر اینکه بچه دار نمیشم هزارتا مشکل داریم برای بچه دار شدن😔 میدونم مشکل بزرگیه ولی مشکلات خیلی بزرگترم هست 😓مطمئن باش این دربرابرش هیچه (۱ دی )لطفا، بیاین متحد باشیم😍مرسی از همه پیشاپیش از اوناییکه تاپیک میزنن معذرت میخوام چون گزارش میزنم براشون😁اهل زیباترین کلانشهر ایران، رشت😍
عشقم_محمد عضویت: 1398/11/16 تعداد پست: 38853 میدونم مشکل بزرگیه ولی مشکلات خیلی بزرگترم هست 😓مطمئن باش این دربرابرش هیچه میدونم 😔عزیزم ممنونم از محبتت گلمسلامت باشی فقط از خدا سلامتی و شادی پدر و مادرم و همسرم و خانواده ام رو میخوام همین. خدایا به خودت سپردمشون🤗
minooot عضویت: 1398/12/21 تعداد پست: 5445 میدونم 😔 عزیزم ممنونم از محبتت گلم سلامت باشی فداتشم ایشالا.. بزودی زود مسکلت حل شه (۱ دی )لطفا، بیاین متحد باشیم😍مرسی از همه پیشاپیش از اوناییکه تاپیک میزنن معذرت میخوام چون گزارش میزنم براشون😁اهل زیباترین کلانشهر ایران، رشت😍