2777
2789
عنوان

فیزیوتراپی

168 بازدید | 9 پست

دوستای گلم من دیروزآتل پاموبعداز2ماه بازکردم یکم روغن مالی کردم ،مالش دادم تواب تونستم پاموبزارم زمین لنگ لنگ راه برم بنظرخوذم تاجندروزدیگه میتونم راه برم راحت،فیزیوتراپی نرم بنظرتون؟

یکم پاتو بزار تو تشت آب گرم نمک و پاساژ بده .یکم روغن گرم و اون منطقه رو حسابی مالش بده .مچ پاتو خیلی آروم بالا پایین کن و خیلی آروم ب طرفین 

من برای داشتن زندگی بهتر میجنگم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یکم پاتو بزار تو تشت آب گرم نمک و پاساژ بده .یکم روغن گرم و اون منطقه رو حسابی مالش بده .مچ پاتو خیل ...

اره همین کارومیکنم،بهترشدم.دیگه فیزیوتراپی لازم نیست برم؟کل وزنموبندازم روش راه رفتنی؟

اره همین کارومیکنم،بهترشدم.دیگه فیزیوتراپی لازم نیست برم؟کل وزنموبندازم روش راه رفتنی؟

نه اولش خیلی بهش فشار نیار اصلا کم کم شروع کن .

من برای داشتن زندگی بهتر میجنگم

سلام بنظرم شما احتیاط کن چون شکستگی بعد از جوش خوردن احتمالش رو باید در نظر بگیری خیلی مواظب باشید ضربه نخوره وزنتم ننداز بنظرم باید تحت نظر باشی چند جلسه برو دکتر بازی نکنید شما که میگید دوماه تحمل کردید چند جلسه فیزیوتراپی جایی نمیره

فیزیوتراپی یکی از بهترین روش های درمان کلینیک سینوهه کارشون خیلی عالی یه روزایی هم خودشون دکتر ارتوپد دارن

تمام روش های درمانشون غیر جراحی بود پزشکاشون بسیار مجرب و حرفه ای هستن و دارای کد وزارت بهداشت

و از بروزترین تجهیزات و روش ها برای درمان استفاده میکنن

https://jamalypt.com/

آدرسشون : تهران ، خیابان شریعتی ، بالاتر از ظفر ، کوچه صادقیان ، پلاک ۶ ، واحد ۷        تلفن تماس :  02126701272

اگر نیاز به درمان های بیشتر از فیزیوتراپی مثل تزریق اوزون هم داشته باشید خودشون راهنماییتون میکنن

https://dr-jamaly.com/