2777
2789
عنوان

ماریانا

475 بازدید | 23 پست

خانما دکتر طب سنتی بخاطر درمان کیست برام ماریانا تجویز کرده دو بار استفاده کردم هر دو سری هم افتادم به خونریزی عادیه ؟

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام

خب چرا طب سنتی رفتی 

با دارو خیلی سریعتر و راحت تر درمان میشه

پیشاپیش بخاطر متن امضام عذر خواهم از کاربران محترم... جواب توهینتو نمیدم,کافیه توجه کنی سطح پایین فرهنگت مانع از هم صحبتی من باهات میشه و از طرفی اتلاف وقت هست که تمایلی بهش ندارم...در 99/9/9 دیگه هیچ تاپیک حس ششمی وجود نداره😑       تاپیک فال و حس ششم و از این خرافات گزارش میزنم... ...من کاملا انتقاد پذیر هستم اما<<  مزخرف >>پذیر نیستم!*** همه ی آدم ها وقتی آرام باشند,زشتی هایشان ته نشین میشود,     زلــــــــال دیده می شوند .       برای اینکه آدمی را بشناسید        ,    <<قــــــــبــــــــل از مــــــــصــــــرف خــــــــــــوب تـــــکـــــان دهــــیـــــد...>> 

چرا رازیانه و بو مادران نمیخوری؟

استاد روازاده و خیراندیش میگن برای کیست 

عرق بومادران و رازیانه 

نازنیڹ زهـرا هستمـ😎..میشہ واسہ همسنگرهاے همسرمـ یہ صلواتـ بفرسے آبجے؟❤🙏...خوشحال باش بانو تو برگزیده ے حضرتـ زهرایے تو انتخابـ شده ے مادرساداتے انتخابتـ ڪردڹ براے حجابـ براے نجابتـ😍❤ با حجابتـ لبخنــد رو به لبـ هاے مہدے زهـراس بیار خواهری باشہ؟😊 مڹ عاشقـانہ رهبرمـ رو دوستـ دارمـ و بہ وجودشوڹ افتخار میڪنمـ(امامـ خامنہ اے❤)سربازے رو از ذوالفقار علے یاد بگیریمـ(شہید حاج قاسم سلیمانے)😊!! چشمـ دشمنانشوڹ ڪـــوووور😌.... مجنـــــوڹ العبــــــاس ام😍🙋 ڪربلاے بہشتـ مڹ در زمینہ... 😍😢

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اون جواب نمیده ولش کن اخر هم عفومت میگیری' روزی سه لیوان عرق فراسیون بخور' هفته ایی دوبار بشین توی پودر زاج سفید و سرکه سفید و اب یه ربع' تا دو دوره از پریودت انجام بده ' خوب نشدی هرچی دوست داشتی بهم بگو ' کیستت اگه پراکنده و ریزه عرق کاسنی هم بخور شبا و صبحا پونه کوهی دم کن

از اذر ۱۴۰۴ کاربری واگذار شده است.

خب چرا طب سنتی رفتی  با دارو خیلی سریعتر و راحت تر درمان میشه

با دارو حل نشدن الان چهارساله تحت نظرم

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام
چرا رازیانه و بو مادران نمیخوری؟ استاد روازاده و خیراندیش میگن برای کیست  عرق بومادران و رازی ...

والا اینو گفت

اون جواب نمیده ولش کن اخر هم عفومت میگیری' روزی سه لیوان عرق فراسیون بخور' هفته ایی دوبار بشین توی پ ...

ممنونم والا دیگه مشکوک شدم

با دارو حل نشدن الان چهارساله تحت نظرم

وااای واقعا؟ مگه چند سانتیه؟ 

پیشاپیش بخاطر متن امضام عذر خواهم از کاربران محترم... جواب توهینتو نمیدم,کافیه توجه کنی سطح پایین فرهنگت مانع از هم صحبتی من باهات میشه و از طرفی اتلاف وقت هست که تمایلی بهش ندارم...در 99/9/9 دیگه هیچ تاپیک حس ششمی وجود نداره😑       تاپیک فال و حس ششم و از این خرافات گزارش میزنم... ...من کاملا انتقاد پذیر هستم اما<<  مزخرف >>پذیر نیستم!*** همه ی آدم ها وقتی آرام باشند,زشتی هایشان ته نشین میشود,     زلــــــــال دیده می شوند .       برای اینکه آدمی را بشناسید        ,    <<قــــــــبــــــــل از مــــــــصــــــرف خــــــــــــوب تـــــکـــــان دهــــیـــــد...>> 
والا اینو گفت

من برا تنبلی و کیست رازیانه خوردم به مدت چهل شب ده روز دوباره استراحت و دوباره چهل شب البتة ایام پریودی نباید بخوری

خوب شدم

نازنیڹ زهـرا هستمـ😎..میشہ واسہ همسنگرهاے همسرمـ یہ صلواتـ بفرسے آبجے؟❤🙏...خوشحال باش بانو تو برگزیده ے حضرتـ زهرایے تو انتخابـ شده ے مادرساداتے انتخابتـ ڪردڹ براے حجابـ براے نجابتـ😍❤ با حجابتـ لبخنــد رو به لبـ هاے مہدے زهـراس بیار خواهری باشہ؟😊 مڹ عاشقـانہ رهبرمـ رو دوستـ دارمـ و بہ وجودشوڹ افتخار میڪنمـ(امامـ خامنہ اے❤)سربازے رو از ذوالفقار علے یاد بگیریمـ(شہید حاج قاسم سلیمانے)😊!! چشمـ دشمنانشوڹ ڪـــوووور😌.... مجنـــــوڹ العبــــــاس ام😍🙋 ڪربلاے بہشتـ مڹ در زمینہ... 😍😢
ماریانا برای تنگی و عفونته که 

نمیدونم والا هر چی هست من میوفتم به خونریزی

وااای واقعا؟ مگه چند سانتیه؟ 

پر کیست ریز

مطمینی دکتر طب سنتی بوده ? عطاری چی نبوده? 

اره مثلا دکتر سنتی بود

پر کیست ریز

پلی کیستیک نمیگن بهش؟ انشاالله هر چه زودتر درمان بشه