2777
2789
عنوان

خیر

119 بازدید | 6 پست

سلام بچها یه خانواده خیلییی نیازمند باید به کجا معرفی کرد تا کمکشون کنن؟؟؟دلم داره میترکه براشون😢😢😢😢😢😢😢😢

💎 🏊🏻‍♀️شـــناگرم😎😍🏊🏻‍♀️

کدوم شهر ؟

خداحافظ☕ واسه اینکه💙                                                   نبندی☕ دل به رویاها🖤                                                             بدونی☕ بی تو🍂و با تو🍃                                                        همینه☕ رسم این دنیا🥀

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مازندران

یک بنده خدایی میشناسم که کارشون کمک به دیگران البته خوزستان هستن ازشون میپرسم 

خداحافظ☕ واسه اینکه💙                                                   نبندی☕ دل به رویاها🖤                                                             بدونی☕ بی تو🍂و با تو🍃                                                        همینه☕ رسم این دنیا🥀

کیا جان تو نت سرچ کن ادرس خیریه میاد واست اونی که نزدیک بهتون برید. اینو سرچ کن تو گوگل (موسسات خیریه مازندران)

کیا جان تو نت سرچ کن ادرس خیریه میاد واست اونی که نزدیک بهتون برید. اینو سرچ کن تو گوگل (موسسات خیری ...

مرسی عشقم😍😘

💎 🏊🏻‍♀️شـــناگرم😎😍🏊🏻‍♀️

مرسی عشقم😍😘

خواهش میکنم عزیزم کاری نکردم 😘💗