2777
2789
عنوان

کوتاه کردن مو

144 بازدید | 9 پست

متاسفانه موهاموپسرونه کوتاه کردم ارایشگره گف پشت گردنت موهای بدی داره معلومه باید باماشین درستش کنم بعدگف مدتی یبار دگ بابیای پشت گردنتو باماشین بزنم موهای بدی داره چقدبده الان دست میزنم رشدکرده وحس بدی دارم چقدبده پشت گردن موداشته باشه فکرشوبکن پشت سرکوتاه پسرونه پشت گردن موهای ریزی بدشکل😒

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بیخیال بابا من الان کچلم تیع تیغی در اومده همش دستم رو کلمه😂😂🥴🥴🥴

روز قیامت خدا پشت میزش نشسته نامه عمل منو میبینه عینکشو درمیاره یکم چشاشو میمالونه میگه بیا بغلم توف به این سرنوشتی که تو داشتی😢😞😞
خخخ چطور دلت اومدکچل کنی

نمیدونم  اشتباهی مغز خر خورده بودم یا دل شیر😂😂😂😂

روز قیامت خدا پشت میزش نشسته نامه عمل منو میبینه عینکشو درمیاره یکم چشاشو میمالونه میگه بیا بغلم توف به این سرنوشتی که تو داشتی😢😞😞
عاره پشت سرصاف پشت گردنم پایینترش موهای ریزی کی بره حالا ارایشگاه باماشین بزنه

عزیزم منم از بس دکلره رنگ کردم موهام وحشتناک کم شده و ریزش شدیدددد داشت. یک ماه قبل همسرم گفتم واسه صفر ماشین بزن فعلا ک با کرونا هیچ کجام نمیریم. اونم سفید سفید کچل کرد. الان موهام در اومده خیلی خوبه. دیکه هیچوقت رنگ نمیکنم

میشه برای سلامتی دخترم صلوات بفرستین
عزیزم منم از بس دکلره رنگ کردم موهام وحشتناک کم شده و ریزش شدیدددد داشت. یک ماه قبل همسرم گفتم واسه ...

کی زدی موهاتو الان چقد بلند شده من یه هفته پیش با ماشین زدم بعد با تیغ سفیدش کردم سه روز بعد تقریبا یه میل در اومده بود دوباره تیغ زدم الان تقریبا سه روزه یه میل یکم بیشتر دراومده ....من دارم با الوورا تخم مرغ و حنا روغن زیتون تقویتش میکنم تو چی ؟؟؟؟؟