2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

دانشگاه شنعتی کجاس؟ واقعا؟بازارکارداره؟ شما کامپیوتر خوندین؟

دانشگاهش مسیرش خیلی سرراسته

خیلی بزرگهو جزو بهترین دانشگاها حساب میشه

خدایا شکرت ، خدایاااا عاشقتممممممم ، خدایا مرسی که همیشه کنارمی ، آخه دیگه چی میخوام من 😍😍😍
  • در سال ۲۰۱۵ در نظام رتبه‌بندی لایدن، دانشگاه صنعتی اصفهان در صدر فهرست برترین دانشگاه‌های ایران بر حسب شاخص‌های مرجعیت علمی و دیپلماسی علمی قرار گرفت.
  • در رتبه‌بندی مؤسسه معتبر بین‌المللی تایمز در سال ۲۰۱۵ نیز با کسب رتبه ۶۳، ضمن قرارگیری مجدد در فهرست یکصد دانشگاه برتر با کمتر از ۵۰ سال قدمت جهان، ۲۹ رتبه ارتقاء یافت.
  • براساس رتبه‌بندی نظام رتبه‌بندی بین‌المللی سای ویژنز(scivisions)در سال ۲۰۱۶، دانشگاه صنعتی اصفهان در صدر فهرست ۹ دانشگاه برتر کشور در بُعد پژوهش، فناوری و نوآوری قرار گرفته‌است.
  • براساس رتبه‌بندی سال ۲۰۱۷ نظام رتبه‌بندی لایدن دانشگاه صنعتی اصفهان با ۴۲ پله صعود نسبت به سال ۲۰۱۶، در جایگاه ۴۲۱ ام از ۹۰۲ دانشگاه برتر جهان و جایگاه ششم کشور بر حسب شاخص مرجعیت علمی قرار گرفت.
  • براساس رتبه‌بندی سال ۲۰۱۸ نظام رتبه‌بندی یو.اس. نیوز، دانشگاه صنعتی اصفهان پس از دانشگاه‌های تهران، آزاد اسلامی کرج و صنعتی شریف در جایگاه چهارم قرار گرفت
خدایا شکرت ، خدایاااا عاشقتممممممم ، خدایا مرسی که همیشه کنارمی ، آخه دیگه چی میخوام من 😍😍😍
اگه ادم تنبلی نیستی رشته خوبیه چون ثابت نیست هر لحظه در حال تغییره و باید خودت رو آپدیت کنی

واقعا؟ممنون ک نظرر دادی میشه بیشتر راجبش توضیح بدی

نظرت راجب عمران چیه؟

شمام مهندس کامپیوتری؟بازارکار و درامد داره؟شما کدوم دانشگاهی

اره وله هنوز ترم ۵ ام

دانشگاه پیام نور

اره بازار کار داره برای برنامه نویسی کردن از دانشجو های کلاسمون از همین الان سرکارن

البته باید پشتکار داشته باشی به جز درس دانشگاه خودت خیلی تمرین کنی