2777
2789
عنوان

خانوما کمک کنید😔

102 بازدید | 15 پست

شوهرم مربی آموزه رانندگیه و شماره کار آموزاشم داره برا کار ولی با بعضی یا شون خیلی راحته سر اونا دو هفته پیش دعوا کردیم و بعدش گفت من هیچوقت بهت خیانت نمیکنم و تو برام بهترینی ینی خیلی حرفا زد ک واقعا هم درست بود ولی دو روزه دوباره با کار آموزش هی پیام میدن وقتی من میرم پیشش گوشیش رو کنار میزاره بخاطر من رمزشو عوض کرده ولی من میدونم امروز دزدکی رفتم سراغ گوشیش همش حرف های الکی بود ن ک حرف زشت زده باشن ن مثلا حرف آموزش نبود هی شکلک و فیلم و استیکر اینا بود از اون موقع خیلی لجم گرفته اعصابم خورده😡

اللهم صل علی محمد و آل محمد بهترین هستم برا خودم💚همسرم❤ و زندگیم💜  با انرژی مثبت😎

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

و اینم بگم اون هفته ک دعوا کرده بودیم گفته بود دیگه ب گوشیم دست نزن و الان نمیدونم چیکار کنم ک این کارشو کنار بزاره ک اون نفهمه من رفتم سراغ گوشیش

و بعدشم ی چیز دیگه هم هست تو گوشیش اسم کار آموزو اسم کسی دیگه سیو کرده ولی شمارشو برداشتم تو نامبر بوک ک نوشتم اسم کس دیگه ای بود

اللهم صل علی محمد و آل محمد بهترین هستم برا خودم💚همسرم❤ و زندگیم💜  با انرژی مثبت😎

الهی حال دلتون خوب

رزق و روزی تون افزون

وساز زندگیتون

کوک کوک خدایا

برای دوستانم رقم بزن

1هفته شادی،خوشی،موفقیت وخیروبرکت

ﺩﻋﺎ کنیم هیچ کس ﺩﻟﺶ ﻧﮕﯿﺮﻩ،ﺍﮔﻪ ﻫﻢ ﮔﺮﻓﺖ ؛؛؛

ﺧﺪﺍ ﯾﻪ ﻫﻢ ﺻﺤﺒﺖ ﺧﻮﺏ ،ﺑﺬﺍﺭﻩ ﺳﺮ ﺭﺍﻫﺶ!

ﺩﻋﺎ کنیم کـه ﻫﯿﭽﮑﺪﻭممون ﺍﺷﮑﯽ

ﺍﺯ ﭼﺸﻤﺎﺵ ﻧﯿﺎﺩ، ﺍگرم اﻭﻣﺪ ﺍﺯ ﺧﻮﺷﺤﺎﻟﯽ ﺑﺎﺷﻪ!

ﺩﻋﺎ کنیم ؛ ﻫﯿﭽﮑﯽ ﺩﻟﺶ ﭘﺮ ﻧﺸﻪ،

ﺍﮔﻪ ﻫﻢ ﭘﺮ ﺷﺪ ﭘﺮ ﺑﺸﻪ ﺍﺯ ﻋﺸﻖ ﺍﺯ ﺧﻮﺷﺤﺎﻟﯽ!

ﺩﻋﺎ کنیم هیچکی ﻧﺎ ﺍﻣﯿﺪ ﻧﺸﻪ،

ﺍﮔﻪ ﻫﻢ ﺷﺪ ﺧﺪﺍ ﺯﻭﺩ ؛ ﯾﻪ ﺍﻣﯿﺪ ﺩﯾﮕﻪ ﺑﻬﺶ ﺑﺪﻩ!

ﺩﻋﺎ کنیم ﻫﺮ ﮐﯽ ﻫﺮ ﭼﯽ ﺗﻮ ﺩﻟﺶ ﺩﺍﺭﻩ ﺑﻬﺶ ﺑﺮﺳﻪ!

ﺩﻋﺎ کنیم ،حکمت خدا ؛ با آرزوهامون یکی باشه…

ختم ۴۰ هزار صلوات 

هر کی هرچقدر میتونه اعلام کنه

لطفا لایک نکنید فقط اعلام کنید🌹

فقط میتونم بگم امیدوارم دلت اروم بگیره و شوهرت سر ب راه شه مردای اینجوری اگ زناشون همچین روابط ب ظا ...

الهی آمین .. 

دقیقا راست میگی

عزیزم از یک مشاور کار بلد کمک بگیر

اگر به برخی توصیه های اینجا بخوای گوش کنی آخر ماه برگه طلاقت دستته 😐

محبت و مهربانی تزئین لحظه ها هستند برای مهربانی و محبتت جوابی جز دوست داشتن ندارم
عزیزم از یک مشاور کار بلد کمک بگیر اگر به برخی توصیه های اینجا بخوای گوش کنی آخر ماه برگه طلاقت دست ...

مشاور از کجا بیارم عزیزم ب منم گفته واتسابتو حذف کن فقط اینجا رو دارم اون یواشکی

مشاور از کجا بیارم عزیزم ب منم گفته واتسابتو حذف کن فقط اینجا رو دارم اون یواشکی

یه سرچ تو نت بزن لیست مطب و شماره شون میاد 

برای چی گفته واتس اپ رو حذف کن !!؟؟

محبت و مهربانی تزئین لحظه ها هستند برای مهربانی و محبتت جوابی جز دوست داشتن ندارم
یه سرچ تو نت بزن لیست مطب و شماره شون میاد  برای چی گفته واتس اپ رو حذف کن !!؟؟

چون ک نبینم وقتی بیرونه چقد انلاینه 

اخه همش سرش تو گوشیه