2777
2789

اگر مردی خیلی از شما ایراد میگرفت و هر لحظه باعث میشد احساس حقارت کنید ازش جدا میشدید یا ادامه میدادید؟ وو رفتاری که از شما میخواست انجام میدادید🤔 و بگم از نظر خودتونم رفتار شما درست بوده و مرد سخت گیری زیادی داره ...

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ایراداشو لیست کن 

بعد ببین کدوما درستن کدوما اشتباه

اونایی ک حق داره رو برنامه بریز برا برطرف کردنش 

راجع ب ایرادای نادرستشم باهاش حرف بزن و دلیل بیار ک نادرسته. و قانعش کن

اگه بی تفاوت باشی یا نشنیده بگیری اونم سرد میشه و فک میکنه برا زندگیت تلاش نمیکنی

دختری که از چنین مردی جدا میشه عاقل هست و مطمینا با غم جدایی ش هم کنار میاد... 

🙁عذاب وجدان دارم مدام حرفاش یادم میاد که سرزنشم میکرد و میگفت که تو زندگیمون تباه کردی ووو تو مسبب جداییمون شدی .. در صورتی که خیلی حق به جانب بود میگفت من زنی میخوام تمکین کن و به حرفم گوش بده تحمل مخالفت تو رو ندارم 😔

جدا شدن که آخرین راه بود اگه مورد دیگه ای نداشت اما اگه درست نمیشد جدا میشدم

منم تلاشم کردم ولی انقدررر ازم ایراد گرفت و چیزایی که حق خودش میدونست به من حق نمیداد .. میگفت تو نباید انجام بدی ..

🙁عذاب وجدان دارم مدام حرفاش یادم میاد که سرزنشم میکرد و میگفت که تو زندگیمون تباه کردی ووو تو مسبب ...

طرف مشکل داشته من شنیدم آدمای خود شیفته این جوری هستن اینقدر  اعتماد به نفست ازت میگیرن که آخرش فک میکنی واقعا مشکل از خودته

چ ایرادایی مثلا چجوری میگه ک ناراحت میشی

مثلا میگفت تو عقل نداری تو سطح شعورت پایین تو بیشعوری تو بی سوادی ووو تو هیچ چیز نمیدونی میگفت تو در سطح من نیستی هیچ کسی جز من نمیتون تو رو تحمل کن وو.. در صورتی که اصلا مهربون نبود تا زنگ نمیزدم بهش زنگ نمیزد همشم بهونه میورد کار دار نمیومد دیدنم اصلا حرفم گوش نمیداد احساس بی ارزشی میکردم بنظرتون من سخت گیری کردم؟