2777
2789
عنوان

مامایی

186 بازدید | 9 پست

سلام 

کسی اطلاعی داره که یک ماما میتونه به عنوان پرستار استخدام رسمی بشه ؟

میترسم بخونم و شغل گیرم نیاد 

ترجیحا دوست ندارم از اول هم همون پرستاری رو بخونم 

ماما با پرستار فرق داره کلا ولی استخدام اره میشی اگه شرایط مثل این چندساله باشه

میگی اسم بچت باید حتما فقط پارسی باشه بعدش تو هر جمله 500تا کلمه انگلیسی میگی؟فازت چیه ؟بهشت زهرای لندن بزنه به کمرت با کلاس!!                                                                                                  ازلینای عزیزم دلتنگتم رفیق

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ماما با پرستار فرق داره کلا ولی استخدام اره میشی اگه شرایط مثل این چندساله باشه

منظورم قبل کروناست و الان

میگی اسم بچت باید حتما فقط پارسی باشه بعدش تو هر جمله 500تا کلمه انگلیسی میگی؟فازت چیه ؟بهشت زهرای لندن بزنه به کمرت با کلاس!!                                                                                                  ازلینای عزیزم دلتنگتم رفیق
ماما که خیلی بهتر، میتونی واسه خودت مطب اجاره کنی، یا استخدام بهداشت و غیره بشی،دستت از پرستار واسه ...

ولی استخدام رسمی برای پرستاری خیلی راحتتره 

برای همین پرسیدم که اگر یه درصد نتونستم مطب بزنم یا به عنوان ماما استخدام شم میتونم پرستار شم

سلام دوستان من یه سایت میشناسم به نام سایت دکتر وهاب آقایی که کلینکشون واقع در خیابان ولیعصر .داخل سایتشون کلی مقاله اعم از سرطان تیروئید و درمان آن، عفونت رحم و علائم آن ، سونوگرافی داپلر رنگی، تفسیر آزمایش ماموگرافی ، و سونوگرافی تعیین جنسیت دارند. تفسیر سونوگرافیو تفسیر سونوگرافی بیضه هم به صورت رایگان هستش بهتون پیشنهاد میکنم به سایتشون سر بزنید