2777
2789
عنوان

بارداری

92 بازدید | 15 پست

بچها من یه هفته به پریودم مونده اقدام کردم به بارداری هم درد سینه دارم هم حالت تهوع سه روز پیشم بالا اوردم بی بی چک زدم امروز منفی بود یعنی حامله نیستم😢😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

روز تخمک گذاریت اون روز بود؟ به نظرم خیلی دیر بوده. و اینکه حتی اگر زمان درستی هم برای اقدام بوده هنوز اقدام نکرده که بی بی چک مثبت نمیشه. 

از زمان تخمک گذاری و در واقع از زمان لقاح حداقل باید یک هفته بگذره تا هورمونهای بارداری تازه شروع کنند به ترشح شدن. چند روز بعدش تازه توی ازمایش خون مشخص میشه. بی بی چک هم تقریبا از ده تا ۱۴ روز بعد از لقاح مشخص میکنند

عزیزم خیلی عجله داری

از روزی که اقدام میکنی علایم کاذب ایجاد میشه باید صبر کنی بعد از ۱۴ روز حداقل بیبی بزنی در اصل چند روز بعد از موعدت بهتره 

ان شاءالله که به زودی باردار میشی

ولی ممکنه این پروسه کمی طول بکشه که طبیعیه خودت رو اذیت نکن مدام بهش فکر نکن مدام‌ تقویم رو چک کن نکن 

بهترین کار اینه که خودت رو سرگرم کنی نادمتوجه گذر روز ها نشی تا از موعدت بگذره و استرس نداشته باشی که عامل اصلی عدم باروریه

روز تخمک گذاریت اون روز بود؟ به نظرم خیلی دیر بوده. و اینکه حتی اگر زمان درستی هم برای اقدام بوده هن ...

بببن من ماه پیش۲۳ پریود شدم بدش اقدام کردم الان شیش روز به پریودم این ماهم مونده علائمشو داشتم بی بی چک زدم منفی شد نمیدونم والا

عزیزم خیلی عجله داری از روزی که اقدام میکنی علایم کاذب ایجاد میشه باید صبر کنی بعد از ۱۴ روز حداقل ...

اخه خیلی استرس دارم از انتظار دارم دیونه میشم اخه دوماه پیش همینجوری شد بیبی چکم مثبت شد ازمایشم مثبت شد گفتن بتا پایینه یا خارج از رحمه یا پوچه خونریزی کردم سونو داخل واژن گرفتن هیچی نبود گفتن بارداری شیمیایی 

اخه خیلی استرس دارم از انتظار دارم دیونه میشم اخه دوماه پیش همینجوری شد بیبی چکم مثبت شد ازمایشم مثب ...

بد دکترم الان اسپرین داده گف یه روز از موعد پریودت  گذشت بی بیچک زدی مثبت شد سریع بیا امپول برنم الان بخاطر اون ایارس دارم میتزسم

بد دکترم الان اسپرین داده گف یه روز از موعد پریودت  گذشت بی بیچک زدی مثبت شد سریع بیا امپول برن ...

اها عزیزم اصلا نگران نباش منم این اتفاق برام افتاده 

بهترین راه اینه خودت رو سرگرم کاری کنی من درست ماهی باردار شدم که اصلا انتظارش رو نداشتم 

تا وقتی استرس داشته باشب نمیشه توکل کن به خدا و آروم باش ادعیه و قرآن بخون و صبر کن 

ان شاءالله خبر های خوب زود میان

اها عزیزم اصلا نگران نباش منم این اتفاق برام افتاده  بهترین راه اینه خودت رو سرگرم کاری کنی من ...

برام دعا کن عزیزم خیلی دلم میخاد بد ۸ سال زندگی مادر بشم😭

میترسم زبون لال نابارور باشم

این ترس بدترین چیز توی ما زن هاست .

جدی میگم چند وقت این موضوع رو بزار کنار و مثل روال عادی زندگیت قبل از این موضوع زندکی کن بیشتر به خودت برس ورزش های سبک انجام بده ان شاءالله خیلی خیلی زود مادر میشی فقط استرس نداشته باش