porin مدیر استارتر عضویت: 1398/10/18 تعداد پست: 2111 عنوان داستان زندگیم ☺ 2042 بازدید | 92 پست خیلیا میپرسن ک چطوری ب همسرم اشنا شدم فلان میخوام امشب براتون بگم اگ موافقین چت کنممن یکم دستم کنده و شدیدا ب تمیز نوشتن علاقه دارم ممکنه تو هرصفحه ۵ خط باشه۰🙂 ب اسم کاربریم نخندین چون میخواستم بنوسیم پوران و نمونه اش شد این چیزی ک میخونید برای حاجت دل من وخودتون وظهور امام زمان صلوات یاحمد بخونید ممنون 1399/07/18 | 02:39 3 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مینا8282 عضویت: 1398/11/28 تعداد پست: 28380 بکوب لایک 😉 اُمیدکهداشتهباشی، موفقیتدرثانیهآخرهماتفاقمیوفته!💯🌱🕊️
77_bubble عضویت: 1399/05/21 تعداد پست: 6377 خط بنویس الان نذار هیچ کی نیس حتی اگ دیدی با شیطان چایی میخورم 👌 بازم حق نداری قضاوتم کنی . شاید قراره "من" به راه راست بکشونمش ...😊
dokhtartalam عضویت: 1398/08/08 تعداد پست: 6427 دستش کنده ،هرصفحه ۵ خط،داستان زندگییییشهیچی تاصبح بشینیم داستان بخونیم😏 خدایا شکرت واسه تمام خوبیهای زندگیم،واسه تمام نعمتهایی که بهم دادی🤲🌺خدایا سپاسگزارم🥰
porin مدیر استارتر عضویت: 1398/10/18 تعداد پست: 2111 ب نامخدا فرودین سال ۱۳۹۶ بود ک بابام برام کادو ی گوشی گرفت گوشیم j5بود تولد خوبی ی تولد چهار نفره من ۱۳سالم تموم میشد و میفرتم تو ۱۴ ولی همه بهم میگفتن ۱۳ سالمه😂خلاصه ک منم تا اون روزی ک گوشی نداشتم ی دختر پاستریزه مثبتی بودم ک تا نداشت ب اسم کاربریم نخندین چون میخواستم بنوسیم پوران و نمونه اش شد این چیزی ک میخونید برای حاجت دل من وخودتون وظهور امام زمان صلوات یاحمد بخونید ممنون
porin مدیر استارتر عضویت: 1398/10/18 تعداد پست: 2111 بله بعد از اون روز شماره همه دوستامو گرفتم ازشون داخل گوشیم ذخیره کردم کم کم تو گروه هایی ک تمام دوستام با رلاشون عضو بودن اد مبشدم ک اون گروهم اکثرا پسرای محل خودمون بودن ب اسم کاربریم نخندین چون میخواستم بنوسیم پوران و نمونه اش شد این چیزی ک میخونید برای حاجت دل من وخودتون وظهور امام زمان صلوات یاحمد بخونید ممنون
porin مدیر استارتر عضویت: 1398/10/18 تعداد پست: 2111 هستین بنوسم نیستین برمم ب اسم کاربریم نخندین چون میخواستم بنوسیم پوران و نمونه اش شد این چیزی ک میخونید برای حاجت دل من وخودتون وظهور امام زمان صلوات یاحمد بخونید ممنون
دعوای_زن_و_شوهری عضویت: 1399/07/13 تعداد پست: 10890 ما نقش هویجو داریم؟بچکون دااای :/ استغفرلله ربی و اتوب الیه🌾