2777
2789
عنوان

بچه🙃

82 بازدید | 9 پست

سلامممم

چن ماه پیش یه سقط داشتم و حالا بعد از چن ماه میتونیم اقدام کنیم..

اما شوهرم فعلا بچه نمیخوااادددد...میگه چن سال صیر کنیم...

چیکار کنم. چی بگم بهش ک قبول کنه🤕😭😢

نه☝ انتخاب سومی هرگز نخواهم کرد 🚫 ... یا مرگ💀 را برمیگزینم بعد ازین✌، یا... تو❤...💏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اینکه بچه بیارین یا نه کاملا نظر شخصیه خودتونه ولی بزار تکلیف این کرونا حل بشه...

کرونا حالا حالاها هست🤕...دارم از تنهایی و بی هدفی دیوونه میشم😣

نه☝ انتخاب سومی هرگز نخواهم کرد 🚫 ... یا مرگ💀 را برمیگزینم بعد ازین✌، یا... تو❤...💏
کرونا حالا حالاها هست🤕...دارم از تنهایی و بی هدفی دیوونه میشم😣

مطمین باش بچه بیاری نه از تنهایی درمیای نه از هدف دار میشی.. 

فقط بی حوصله تر و بی اعصاب تر میشی با بچه های این دور و زمونه😒

💖😍😘

ببین دختر من بعد از سقطم باردار شدم الان هم باردارم یعنی دارم دیوونه میشم به خاطر کرونا از الان همه باهام شرط کردن نکنه بگی نیاین به خاطر کرونا که بچه رو نبینیم ها و..اینا به کنار از خونه موندن خسته شدم یه دکتر میخوای بری یا سونو یا ازمایشگاه واقعا میترسی ، شوهرم میره سرکار میاد میترسم توکلم به خداست خودش تا همینجا نگهدارمون بوده ولی یک ماه دیکه زایمانمه هیچ بیمارستانی بدون تست کرونا پذیرش نمیکنه ملاقات هم ممنوعه من خودم از ملاقات میترسم ولی دوس داشتم خانواده خودم میبودن خلاصه مشکلات زیاده به این مسائل فکر کن و بعدش اقدام کن اینم بگم خدا صلاح بدونه  نی نی میاد تو دلت ولی همه جوانبو درنظر بگیر 

مثلا امروز به خانوادم گفتم دکترم نامه داده حاملگیمم پرخطر هست و ممکنه زودتر زایمان کنم نمیخوام تا قبل زایمان جایی برم منظورم این بود که اونا هم نیان الان محب کوثر کرونا سفید هست ولی باید تست منفی باشه ، بهم گفتن ما ماسک میزنیم ما نداریم به خدا جیگرم خون شد اینو بهم گفتن ولی روم نشد بگم همه جا میرین خلاصه حرفو عوض کردم دیگه 

ببین دختر من بعد از سقطم باردار شدم الان هم باردارم یعنی دارم دیوونه میشم به خاطر کرونا از الان همه ...

من سه چار ماه پیش سقط کردم...ینی تو کرونا حامله بودم🤐...فقط شوق بود و لذت و زندگی... چلا من از کرونا نمیترسیدممم...فقط ب قول شما رفت آمد ب مطب سخت بود ک بخاطر همینم سونو ان تی رو دیر انجام دادم و مشخص شد نی نی یه ماه قبل، قلبش وایساده...

با همه اینا سخته شیش سال بخاطر بچه منتظر بمونم...

من سه چار ماه پیش سقط کردم...ینی تو کرونا حامله بودم🤐...فقط شوق بود و لذت و زندگی... چلا من از کرون ...

آخی ایشالله دیگه برات اتفاق نیفته 😇😇😇😇شاید من دوروبرم دیدم موارد وخیم کرونارو به خاطر همین خیلی ترسیدم