2777
2789
عنوان

عاشقا بیان

105 بازدید | 17 پست

کیا هنوز عاشقن من با اینکه ازدواج کردم و دوتا هم بچه دارم گاهی شبا با فکر عشقم اشگ میریزم و میخوابم امشبم یادش کردم خیلی شوهرم خیلی خوبه اما فقط دوستش دارم عاشقش نیستم شماهم اینجوری شدید تاحالا

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

این دیگه خیانته به شوهر 

کاربر آقام🙋🏻‍♂️🤷‍♂️🙏🌹🤦‍♂️🥀🥀🥀...انسانها همه چیز رو همینطور حاضر و آماده از مغازه ها میخرن و چون مغازه ای نیست ک دوست بفروشد انسانها مانده اند بی دوست روباه به شازده کوچولو گفت تو اگر میخواهی من دوستت باشم مرا اهلی کن شازده کوچولو گفت اهلی کردن یعنی چه روباه گفت یعنی ایجاد علاقه کردن

درک میکم . عشق با دوس داشتن فرق داره .

میگن عشق اونه که اهنگی گوش میدی ذهنت به طرف اون شخص میره فقط. 

ولی دیگه بهش فکر نکن 

اصلا فکر کن همین شوهرت همون عشقته . فقط ظاهرش عوض شده :( 

نمیخواد دیگه دعا کنید :(  حاجت روا نشدم :(
درک میکم . عشق با دوس داشتن فرق داره . میگن عشق اونه که اهنگی گوش میدی ذهنت به طرف اون شخص میره فقط ...

دقیقا همینه که میگی اما احساس می کنم عشق بچگیم پاک حک شده تو قلبم نمیخواد پاک بشه

چه خیانتی دست خودم نیست گاهی قلب آدم واسه اونی که بهش نرسیدی دلتنگی می کنه

خیانته یا میموندی و عروس نمیشدی به یاد عشقت شبا گریه میکردی یا اینکه الان ک مادر شدی فراموش کن چقد سخته واسه شوهرت صبح تا شب جون میده برا خانوم تا زندگیش راحت باشه اونوقت خانمش برا یکی دیگه گریه کنه ی لحظه گذاشتم دلمو جای دل شوهرت یعنی تا مرز سکته رسیدم خیلی سخته و واقعا خیانته خیانت شاخو دم ک نداره فکرشو پرورش میدی تو ذهنت و اگه یروز ی پیام از طرف اون بیاد مطمئنا دلت میلرزه  پایه های ی زندگی رو بهم میریزی مواظب دلت باش بزن دهنش دیگه یادش نکنه متاسفم براتون

کاربر آقام🙋🏻‍♂️🤷‍♂️🙏🌹🤦‍♂️🥀🥀🥀...انسانها همه چیز رو همینطور حاضر و آماده از مغازه ها میخرن و چون مغازه ای نیست ک دوست بفروشد انسانها مانده اند بی دوست روباه به شازده کوچولو گفت تو اگر میخواهی من دوستت باشم مرا اهلی کن شازده کوچولو گفت اهلی کردن یعنی چه روباه گفت یعنی ایجاد علاقه کردن