2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای من می ریزم عاشقشم خیلی خوشمزه میشه 😋

میپزی بعد میریزی؟

لحظه به لحظه زندگیم سایه یه نفر با منه،حتی پستی که میخونم یا کامنتی که میذارم❤فرشته نگهبان،رفیق،یار و حامی منه❤ما یه روح هستیم در دو بدن❤نکند اینهمه بد قلب مرا سست کند
دمی گوجه عدس پلو بی گوشت لوبیا پلو بی گوشت برنج و کوکوسیب زمینی و گوجه سرخ شده برنج و خورش بادمج ...

برنج وکوکو وگوجه کوکوروسرخ میکنی گوجه هم جدا سرخ میکنی 

درخواست دوستی آقایون ممنوع🙏🚫❌
برنج وکوکو وگوجه کوکوروسرخ میکنی گوجه هم جدا سرخ میکنی 

اره عشقم کوکو که سرخ شد تموم شد تو همون تابه گوجه هم ورقه کن بذار تو تابه درشو ببند سرخ بشه.

اگر غذای خشک دوس ندارین و حتما اب خورش دوس دارین میتونی یکم رب رو تو روغن تفت بدی نمک وادویه وفلفل و زردچوبه بزنی یکم آب بریزی با ابلیمو یا ابغوره بزاری بجوشه بعد زیرشو کمتر کنی یه رب بمونه رو حرارت بعنوان سس بخورین کنارغذا

مرا تا دل بُوَد  دلبر تو باشی♡                                                          یه تثبیتی با اراده💪💛

اره عشقم کوکو که سرخ شد تموم شد تو همون تابه گوجه هم ورقه کن بذار تو تابه درشو ببند سرخ بشه. اگر غذ ...

چه خوب حتتتمااا این کارومیکنم جالب بودممنون خواهری

آره دیگه نیم پز باشه بهتره من هنیشه توی فریزر لپه ی خیس داده دارم آماده یه پیمونه می ریزم یه کم که ج ...

مرسی عزیزم😘

لحظه به لحظه زندگیم سایه یه نفر با منه،حتی پستی که میخونم یا کامنتی که میذارم❤فرشته نگهبان،رفیق،یار و حامی منه❤ما یه روح هستیم در دو بدن❤نکند اینهمه بد قلب مرا سست کند
آره دیگه نیم پز باشه بهتره من هنیشه توی فریزر لپه ی خیس داده دارم آماده یه پیمونه می ریزم یه کم که ج ...

لپش نیم پزباشه موقع دم کشیدن لپش نرم میشه یانه ...میشه کامل بگی چطوری درست میکنی آخه شوهر من غذاهای جدیددوست داره

لپش نیم پزباشه موقع دم کشیدن لپش نرم میشه یانه ...میشه کامل بگی چطوری درست میکنی آخه شوهر من غذاهای ...

آره دیگه

پیاز داغ می کنم گوجه ی میکس شده و زردچوبه و نمک فلفل و یه ذره رب می ریزم بعد یه پیمونه لپه ی نیم پز بریز  زیرش رو کم کن خوب به روغن بیفته 

بعد مثلا ۳ پ برنج و ۴ پ آب می ریزی یا آب قلم می ریزی 😋

برنج که یه کمی هنوز دون بود بذارش دیگه دم بکشه

آخرم که آماده شد مثلا سه ربع ساعت بعد یه کمی روغن بده روش 

شوهرت اگه غذاهای جدید دوست داره باید همیشه هر هفته برای آشپزی ت برنامه بنویسی و مثه من نت رو زیر و رو کنی 😃

آره دیگه پیاز داغ می کنم گوجه ی میکس شده و زردچوبه و نمک فلفل و یه ذره رب می ریزم بعد یه پیمونه لپه ...

عالی بود حتما درست میکنم مرسی قشنگم