2777
2789
عنوان

بیاید بگین کارم درست بوده یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 225 بازدید | 26 پست
نه بد نیست..خب تو دوهفته یه چیزایی تموم میشه مثه میوه..یا گوشت اورد برامون ک تازه باشه

اها...

کارت بده بهش،،

مادرتم خیلی بی لطف واقعا

من ۹_۹_۹۹ بیمارسنان مورد علاقم  مشغول بکارم😍😍دوستان من ازمون علمی قبول شدم و مصاحبه مونده که احتمالا ۵یا ۶ ماه طول بکشه،جوابش بیاد

دقیقا مامانه من مریض بشم بمیرمم مامانم نه زنگ میزنه نه هیچی نه فقط اون هیچ کدوم تز اعضای خانوادم  ولی خدا خیر بده پدر شوهر و مادر شوهرو شوهرم و بچه هامو عینه پروانه دورم میچرخن 

سلامتی اون رفیقـی که مجازیهاما یه جوری برات سنگ صبوره که هیچکدوم از رفیقای واقعیت به گرد پاش هم نمی رسن . . .

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب حتما تموم میشه عزیزم  اینا کرونا دارن نمیتونن برن بیرون خرید که

میدونم عزیزم،،

من منظورم چیز دیگه ای بود

من ۹_۹_۹۹ بیمارسنان مورد علاقم  مشغول بکارم😍😍دوستان من ازمون علمی قبول شدم و مصاحبه مونده که احتمالا ۵یا ۶ ماه طول بکشه،جوابش بیاد
چی بود منطورتون؟

اخه گفتی عذا میاره یا مواد خشک که خودم اشپزی کنم،،

من موندم حالت بده و احتیاج داری به کمک یا نه

چی بود منطورتون؟

حواسم به تموم شده مواد غدایی نبود

اخه گفتی عذا میاره یا مواد خشک که خودم اشپزی کنم،، من موندم حالت بده و احتیاج داری به کمک یا نه

منوحالم بد نیست هرازگاهی میتونم اشپزی کنم.ببین منظور من چیز دیگه ایه..اینکه بفکرم نیست مامانم ناراحتم میکنه و خواهرشوهرم بیشتر بهمون میرسه