2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فردا میرم آزمایش عزیزم فعلا ۳ تا بی بی هام مثبت شدن. ان شالله که آزمایشمم مثبت باشه و نی نی سالم. ...

ما زدم دیسب  ویور اما کلا دیر ط اولشم رنگ گرفت بعد نیم ساعت دیدم هاله انداخت

امروزم بعد 20 دقیقه نمیدونم 

خیرر عزیزم شما هم برامن دعا کن ببا هرچی شد خبرشو بگو 

بی بی ویور بود؟؟؟ 

ما زدم دیسب  ویور اما کلا دیر ط اولشم رنگ گرفت بعد نیم ساعت دیدم هاله انداخت امروزم بعد 20 دقی ...

آره عزیزم ۲ تاشون ویور بود.خب اینکه داره کم کم هاله هاش زودتر میفته خبر خوبیه

صبح که از خواب پا میشی بزن چون ادرار غلیظ تره ببین چطور میشه احتمالا زودتر هاله میندازه  بعد خبر بده

ان شالله خوش خبر باشی  

و خدایی هست فراتر از حد تصّور...
ببخشید دیر رتگ نگرفت  مال شما منظورم هم خط سی هم تی

اولی رو که زدم روز ۲۷ سیکلم بود بعد ۵ دقیقه هاله انداخت ولی از روز بعدش کمتر شد زیر ۲ دقیقه.تو مارک ویور خط سی هم دیر رنگ میگیره کلا کمرنگه مدلش.

نگاه کن اینو

شرمنده ممنون گلم بابت پاسخگوییت  به نظرت درسته مال من

به نظرم درسته حالا دو روز دیگه هم بذار ان شالله زودتر هاله میندازه.ان شالله یه نی نی خوشگل تو دلت داری😍

به نظرم درسته حالا دو روز دیگه هم بذار ان شالله زودتر هاله میندازه.ان شالله یه نی نی خوشگل تو دلت دا ...

عزیزم من امشب  زدم اول خطی نبود بعد 5 دقیقه هم نبود اما بعد 10 اومد دیدم هاله داره ..... بعد 20 دقیقه هم کاملا کاملا مشخص شد

به نظرت میتونم اعتماد کنم؟؟؟؟ 

عزیزم من امشب  زدم اول خطی نبود بعد 5 دقیقه هم نبود اما بعد 10 اومد دیدم هاله داره ..... بعد 20 ...

موعدت کی هست عزیزم؟

اگه کم کم هم زمانش داره میاد پایینتر وهم پر رنگ تر میشه (حتی یه کوچولو)مثبته