2777
2789
عنوان

سوال بارداری

289 بازدید | 39 پست

خانوما در هفته 17 هفتگی تا چه مدت میشه رابطه م ق ع د ی داشت تا چه اندازه 

میدونی مامان تو وجودت پراز برکته 🤍🖇️  تو برامون خیلی زحمت کشیدی دوووووووست. دارم 🧿💜♥️💚خدایا دوست دارم شکرت که هستی♥️
ببخشید نمیدونم.ولی یه سوال داشتم.شما بعد از بارداری مبتلا به تیروئید کم‌کار شدین؟؟؟

قربونت برم سوال من نیست سوال زنداداشمه 

میدونی مامان تو وجودت پراز برکته 🤍🖇️  تو برامون خیلی زحمت کشیدی دوووووووست. دارم 🧿💜♥️💚خدایا دوست دارم شکرت که هستی♥️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شما چطوری جون دارین؟  من حالت تهوع امونمو بریده بی جونم. همش دراز کشیدم

عزیزم سوال زنداداشمه 

رحم کن به خودت .....من باردار نیستم ولی تاحالا نزاشتم اینجوری بکنه.مردم تو حاملگی رابطه ی معمولی روهم کم میکنن عزیزجان

میشه برا حل مشکل پسر کوچولوم یه صلوات بفرستی...
من پر کار شدم

میشه بپرسم‌دکترا چی گفتن؟من هفته ی هفتم‌فهمیدم کم کاری تیروئید شدید دارم دو‌سه تا دکتر گفته مشکلی نیست دارو‌هاتو‌به موقع بخور.ولی یکیش گفت باید سقط بشه.به هفته است از خواب و‌خوراک افتادم

یکی از دوستان من توو کل دوران بارداری س*ک*س داشت البته نه مق*عدی و با اجازه دکترش بود و تا جایی که کوتاه باشه و بهش فشار نیاد حتی تا ماه آخر هم انجام میدادن، اما دوست دیگه ای دارم که دکتر مقاربت رو برای کل دوران بارداریش براش ممنوع کرده بود

در جستجوی نی نی🐣
میشه بپرسم‌دکترا چی گفتن؟من هفته ی هفتم‌فهمیدم کم کاری تیروئید شدید دارم دو‌سه تا دکتر گفته مشکلی نی ...

وای نه چرا سقط

یا امام زمان خودت ب دادمون برس منم کم کاری تیرویید گرفتم ولی دکتر قرص داد گف فقط دو هفته اونم هر دو روز در میون نصف قرصو بخور بعد دو هفته برو ازمایش ببینیم تیروییدت چطور شده. خدایا خودت ب دادمون برس. فیبروم دارم.تیرویید دارم. عفونت مثانه دارم😭😭😭