2777
2789
عنوان

آشناییت🥰😍❤

607 بازدید | 55 پست

یادتون میاد کجا با همسرتون آشنا شدین.

اولین جمله ای که بهتون گفت یادتون میاد؟

فکر میکردین کارتون به ازدواج بکشه؟

چجوری ازتون درخواست ازدواج کرد؟ چی بهتون گفت؟

کانل تعریف کنید حالمون خوب بشه.

من خوشبختم...خدایا شکرت😍🤩....توکل بدون تفکر💪.......تو فقط بخواه تا خدا بهت بده....شکرگذاری فراموش نشه....تا زمانیکه ناخودآگاهت را در خودآگاهی درک نکنی، این ناخوادآگاه توست که بر زندگیت حکمرانی میکند و تو آن را سرنوشت می‌خوانی.💪

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

با اجازع اناناس بردارم و رفت و زحمت

تو رو خدا بمون

من خوشبختم...خدایا شکرت😍🤩....توکل بدون تفکر💪.......تو فقط بخواه تا خدا بهت بده....شکرگذاری فراموش نشه....تا زمانیکه ناخودآگاهت را در خودآگاهی درک نکنی، این ناخوادآگاه توست که بر زندگیت حکمرانی میکند و تو آن را سرنوشت می‌خوانی.💪

لب دریا بود😍

وای خیلی حس و حال قشنگی بود.

لب دریا نشسته بودم یدفعه حس کردم یکی از پشت داره نگام میکنه

برگشتم دیدمش... یه دل نه صد دل عاشقش شدم.

همونجا فهمیدیم تهش ازدواج میکنیم.

باهم دوست شدیم،بهم گفت یه خونه برات اجاره کردم میخوای بمونی که از خوابگاه بیای بیرون

گفتم کجا؟گفت تو خونه ی قلبم،باهام ازدواج میکنی؟

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

البته اینا رو خواب دیدم،من سینگلم😂

صحبت از ماندن یک عمر بماند به کنار ، قدر نوشیدن یک چایی بمانی کافیست...
امروز چقدر تاپیکها اینجوریه کی آشنا شدین معیاراتون چی بود راضی هستید  یهویی

باز اینا از دعوا و علیه هم تاپیک زدنو سیاسی و اعتقادی توهین کردن بهتره میخونیم سرگرم میشیم😄😄

تو را من چشم در راهم.❤️❤️ گرم یاد آوری یا نه. من از یادت نمیکاهم.🥲 تو را من چشم در راهم.❤️❤️

سرخی رژ لبت کورم کرد از دور قرار داشتیم

همیییین کامل بگو دیگه

تو تلگرام  اولین جملش این بود میتونم بیام پی ویتون🤣

🤣🤣🤣🤣

لب دریا بود😍 وای خیلی حس و حال قشنگی بود. لب دریا نشسته بودم یدفعه حس کردم یکی از پشت داره نگام م ...

واقعا باورم شدش اولش😂😂😂😒😒

تو را من چشم در راهم.❤️❤️ گرم یاد آوری یا نه. من از یادت نمیکاهم.🥲 تو را من چشم در راهم.❤️❤️

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز