2777
2789
دلایل زیادی این روزا وجود داره

من از همه چی راضی ام

خداروشکر زندگی خوبی دارم و همسرم هم خیلی دوست دارم بعد ۷ سال بهم رسیدیم

تنها مشکلم اینه باردارم و لکه بینی دارم

وگرنه من خیلی خوشحالم 

زندگی قشنگه دنبال دلیل نباش 

سعی کن تو لحظه زندگی کنی

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرااا

روزي كه تعطيله و اون خونست هميشه دعواست 

انتظار داره زود بيدارشم بدوام بهش خدمت كنم

دنبال بهونه ست

مارو برد بيرون يه كفش براي بچه بخره انقدر الكي غرغر كرد اعصابم بهم ريخت با هم از صبح دعوامونه 

گفتم چيه انقدر غرميزني براي خونه ي ننت غر ميزني خب پاشو برو

گفت نميرم و داد وبيداد كرد و برگشت خونه

از وقتيم اومده يه سره تو گوشيشه عنتر

یه‌جوری‌میگیدمن‌برا‌خودم‌احترام‌قائلم‌انگار ما‌به‌خودمون‌فحش‌ناموس‌میدیمَ😐دشمنم‌باش،ولی‌ادا‌یه‌دوستارو‌در‌نيار"🙏🏻سعی‌کن‌واسه‌خوب‌دیده‌شدن‌روی‌خودت‌کار‌کنی‌نه‌‌عکسات🤣هیچی‌موندِگار‌نیس‌حتی‌روحِت‌برای‌جِسمت‼️رفتن‌بعضی‌آدما‌مهم‌نیس؛مهم‌اینه‌بعد‌اونا‌دیگه‌ازکسی‌خوشت‌نمیاد
من از همه چی راضی ام  خداروشکر زندگی خوبی دارم و همسرم هم خیلی دوست دارم بعد ۷ سال بهم رسیدیم ...

انشاالله نی نی صحیح و سالم بیاد بغلت

گر نگه دار من آن است که من میدانم،شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد❤️❤️❤️

ماییم که بی هیچ سرانجام خوشیم

امیدوارم نشونه ای باشه برای دختری که خستست از اسیب های سهوی و عمدی دیگران علیه خودش.هی تو قویتر از چیزی هستی که فکر میکنی 👈                                           ‌‌‌‌‌‌‌‌                    دوست ریشه دار من،چقد مایلی به سبز ماندن و ریشه دواندن؟🌱
روزي كه تعطيله و اون خونست هميشه دعواست  انتظار داره زود بيدارشم بدوام بهش خدمت كنم دنبال بهو ...

منم روزای تعطیلو دوست ندارم

مخصوصا از وقتی کرونا اومده

منم روزای تعطیلو دوست ندارم مخصوصا از وقتی کرونا اومده

همسايه بالاييت چيكار كرده😂

یه‌جوری‌میگیدمن‌برا‌خودم‌احترام‌قائلم‌انگار ما‌به‌خودمون‌فحش‌ناموس‌میدیمَ😐دشمنم‌باش،ولی‌ادا‌یه‌دوستارو‌در‌نيار"🙏🏻سعی‌کن‌واسه‌خوب‌دیده‌شدن‌روی‌خودت‌کار‌کنی‌نه‌‌عکسات🤣هیچی‌موندِگار‌نیس‌حتی‌روحِت‌برای‌جِسمت‼️رفتن‌بعضی‌آدما‌مهم‌نیس؛مهم‌اینه‌بعد‌اونا‌دیگه‌ازکسی‌خوشت‌نمیاد
روزي كه تعطيله و اون خونست هميشه دعواست  انتظار داره زود بيدارشم بدوام بهش خدمت كنم دنبال بهو ...

ای خواهر منم تمام هفته دلم براش تنگ میشه نیس جمعه ک میشه دلم میخاد با من باشه سرشو گرم کارای دیگه و ننه وخواهرش میکنه منم داغ میکنم و دعوا تا شنبه ک بره

ای خواهر منم تمام هفته دلم براش تنگ میشه نیس جمعه ک میشه دلم میخاد با من باشه سرشو گرم کارای دیگه و ...

بهش بگین چرا نمیفهمی من بهت نیاز دارم😐من بدونه تو نمیتونم خودتو از من میگیری نمیگی من دیوونه میشمواینا😂😂

یکم زبون بریزین ببینید چجوری میشینه وره دلتون😂

امیدوارم نشونه ای باشه برای دختری که خستست از اسیب های سهوی و عمدی دیگران علیه خودش.هی تو قویتر از چیزی هستی که فکر میکنی 👈                                           ‌‌‌‌‌‌‌‌                    دوست ریشه دار من،چقد مایلی به سبز ماندن و ریشه دواندن؟🌱
همسايه بالاييت چيكار كرده😂

تو تاپیکام هست

روانی شدیم از وقتی اومده

اصلا حرف حالیش نیست

وحشیه

اینقدر سروصدا داره ک من تو خونم یساعتم نمیتونم بخوابم

دلم خوش بود مستاجره شهریور میره که فعلا تمرگیده سرجاش

بدم میاد هربار برای کشیدنش به سمت خودم ببخشیدها کسشعر بگم

کسشعر نیس که

به اینا میگن هنره زن بودن😐زنانگییی سیاستتت

مهم هدفه😐هدفم وابسته کردنه شوهرتونه