2777
2789
عنوان

ب نظرتون‌چه جوابی بدم

91 بازدید | 9 پست

مادرهمسرم‌ واسه تولد همه اعضای خانواده کیک درست میکنه،هفته آیند تولد همسرمه،مادر همسرم الان بهم گفت نمیخوای واسش کیک درست کنی🙄(من اصلا اهل درست کردن کیک و اینا نیستم)گفتم شاید از بیرون بگیرم ،گفت الان کروناست کیکایه بیرون کثیفن،کسی نمیخور بخری میمون رو دستت،منم هیچی نگفتم،منظورش ابن بود که نمیخواد درست کنه؟!!چ کار کنم ب نظرتون ،باید جوابی بهش میدادم؟؟

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

وااای ول کن بابا برو از بیرون بگیر بگو خودم درست کردم😂

همیشه شاد باش و بخند😍🤩✨💛✨💛میدونستی که روانشناسی میگه شما خیلی بهتر میتونید رو آدمایی که تنهایی رو ترجیح میدن ، حساب باز کنید ، تا آدمایی ک اجتماعی تر هستن و با همه دوستن! آدمای تنها ، تنهایی رو ترجیح میدن ، چون هر آدمی سلیقشون نیست و اگه یه آدمی پیدا کنن ک سلیقشون باشه ، خیلی واسش احترام قائل هستن؟✨✨💛✨💛✨✨💛💛✨💛✨✨
من بودم میگفتم ن ما اوکیم😂😂 (ینی اصن برام مهم نیست نمیخورید)

البته کرونا رو راس گفته ولی بی جا میکنه این طوری میگه

پاداش ایمان(قانون جذب) و تجسم خلاق،ظهورش تو زندگیته  
شما هم درست نکن.. بدون کیک مهمونی بگیر.. 😡

والا مهمونی‌ای هم‌نیست،فقط خودمو شوهرمیم،اخه مادرشوهرم واسه همه کیک درست میکنه،فکر میکردم واسه شوهرمم‌میخواد درست کنه!

منظوری نداشته شاید میخواسته ازت بپرسه که اگه تو درست نمیکنی خودش درست کنه ، 

اخه خودش میدونه من درست نمیکنم ،تا حالا کیک درست نکردم،آشپزیم‌عالیه ولی اهل کیک پزی نیستم

اخه خودش میدونه من درست نمیکنم ،تا حالا کیک درست نکردم،آشپزیم‌عالیه ولی اهل کیک پزی نیستم

به دل نگیر بابا حرف مهمی هم نبوده فراموش کن ...

باید تو بهش میگفتی نه من تاحالا کیک درست نکردم اگه دوست دارید شما درست کنید