2777
2789
عنوان

پرده

504 بازدید | 9 پست

بچه ها کسی ازین پرده پانچی آماده ها استفاده کرده 

میخوام بخرم ولی نمیدونم جنسش خوبه یا نه؟این و از پیج فروشش فرستادن واسم

سلام وقتتون بخیر
پرده های ما آماده هستن و به صورت پنلی استفاده میشن، عرض 140 و ارتفاع 280 که هر پنل نهایت 1 متر رو براتون پوشش میده...
لیست قیمت کار های حراج:
پنل کتان 399000 تومان
پنل مخمل 399000 تا 479000 تومان
حریر ساده و بافت دار 199000 تومان
حریر کتان 249000 و 399000 تومان
برای راهنمایی بیشتر عکس پنجرتون رو ارسال کنین تا بنده بیشتر بتونم راهنماییتون کنم...
مرسی از اعتمادی که به من دارین...
در اسرع وقت ویس بنده رو برای راهنمایی دریافت میکنین🙏
مرسی از صبوریتون 🙏🙏

تابلوهای بسیار زیبای نقاشی میکشم برای عروس خانمها و حتی خانمها و آقایونی که به دکوراسیونشون اهمیت میدن.پیج اینستاگرامم رو ببینید خالی از لطف نیست.@aseman_arte

الان مشاوره دادین یا سوال بود!؟ 

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊
الان مشاوره دادین یا سوال بود!؟ 

سوال بود این قیمتهاش بود ننیدونم خوبه یا بد

تابلوهای بسیار زیبای نقاشی میکشم برای عروس خانمها و حتی خانمها و آقایونی که به دکوراسیونشون اهمیت میدن.پیج اینستاگرامم رو ببینید خالی از لطف نیست.@aseman_arte

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

سوال بود این قیمتهاش بود ننیدونم خوبه یا بد

من برا اتاق مهمون، از دیجی کالا خریدم، پانچ، ساتن. راضیم. ب نسبت قیمت پایینش خوبه

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊
من برا اتاق مهمون، از دیجی کالا خریدم، پانچ، ساتن. راضیم. ب نسبت قیمت پایینش خوبه

قیمت این که داده خوبه؟

بعد شستن چطور؟جنسش خراب نمیشه؟

قیمت این که داده خوبه؟ بعد شستن چطور؟جنسش خراب نمیشه؟

نمیدونم، قیمتای پارچه الان بالا رفته

ن من ک راضیم 

شما پرده آماده گرفتین راضی بودین

نه نگرفتم

سلام دوستان عزیز، براتون خبرهای خوبی دارم، پرده فروشی نیکجو اقدام به فروش شیک ترین پرده ها، انواع مدل های پرده آماده و پانچی کرده که جنس پارچه هاش درجه یک و چند تا هدیه خوب داره براتون :

شماره تماس : ۰۹۱۲۹۴۳۷۵۶۲

https://www.pardehe.com/

https://www.instagram.com/pardehe_shik/

1- حریر رایگان : در ازای خرید دو پنل آماده، پانچی یک حریر رایگان سفید یا شیری رنگ بهتون هدیه داده میشه... ارسالمونم رایگان

2- طراحی رایگان : اگر نیاز به مشاوره و طراحی دارید ما بهتون کمک میکنیم تا بهترین انتخاب را داشته باشید.

3- اعزام نیروی مشاوره و متخصص در محل : خیلی راحت میتونید با ما تماس بگیرید و از ما بخواید به لوکیشن شما بیایم و رنگ و مدل موردنظر خودتونو در خونه یا محل کارتون انتخاب کنید و با آنالیز فضا بهترین گزینه رو بهتون پیشنهاد بدیم.

4- فروش آنلاین : در خرید آنلاین مرجوعی داریم.

5- شرایط ویژه فروش داریم

6- پرده آماده را با سایز استاندارد بهتون تحویل نمیدهیم، بلکه سایز ها را با اندازه های در و پنجره ها براتون تولید میکنیم.

سلام سلام خبر فوری داریم براتون.... از جشنواره سال نوی ( پرده فروشی نیکجو ) عقب نمانید... هر مدلی که میخوای رو میتونی در سال 1402 بخری و در سال 1403 هزینش رو پرداخت کنی! برای اطلاعات بیشتر میتونی با  شماره تماس :  ۰۹۱۲۹۴۳۷۵۶۲ تماس بگیری یا تو گوگل پرده فروشی نیکجو ( شیک ) رو سرچ کنی... با نیکجو توهم پرده هاتو شیک کن!

۰۹۱۲۹۴۳۷۵۶۲

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز