2777
2789

يعني چي تركيد😐

خدایا شکرت... دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟ امضای قبلیم: ❤خدایامیشه بغلمو با دستات پر کنی؟ آخه مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه متولد شدس❤

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

ما هم گاز رو میزی مون ماکش ارج بود شیشه ای بود ترکید همون بار اول که روشنش کردیم 

شیشه ای هم ریسک بهتره صحفه استیل بخری 

من رفتم استیل خریدم 

نازنیڹ زهـرا هستمـ😎..میشہ واسہ همسنگرهاے همسرمـ یہ صلواتـ بفرسے آبجے؟❤🙏...خوشحال باش بانو تو برگزیده ے حضرتـ زهرایے تو انتخابـ شده ے مادرساداتے انتخابتـ ڪردڹ براے حجابـ براے نجابتـ😍❤ با حجابتـ لبخنــد رو به لبـ هاے مہدے زهـراس بیار خواهری باشہ؟😊 مڹ عاشقـانہ رهبرمـ رو دوستـ دارمـ و بہ وجودشوڹ افتخار میڪنمـ(امامـ خامنہ اے❤)سربازے رو از ذوالفقار علے یاد بگیریمـ(شہید حاج قاسم سلیمانے)😊!! چشمـ دشمنانشوڹ ڪـــوووور😌.... مجنـــــوڹ العبــــــاس ام😍🙋 ڪربلاے بہشتـ مڹ در زمینہ... 😍😢

وایی چه جوری ترکید؟؟

می دونی زیباترین خط منحنی دنیا چیه🤔؟😇لبخندی که بی اراده رو لب های یک عاشق  😍نقش می بندهتا در نهایت سکوت فریاد بزنهدوستت دارم🥰❤❤❤❤💞    🌺حسبی الله لا اله الا هو علیه توکلت و هو رب العرش العظیم🌺

شیشه تنهاش میشه عوض کرد مال ما۶۰۰ شد تعویص شیشه اش 

ولی اخر کار دادیم صحفه استیل شیشه ای بدرد نمیخوره

نازنیڹ زهـرا هستمـ😎..میشہ واسہ همسنگرهاے همسرمـ یہ صلواتـ بفرسے آبجے؟❤🙏...خوشحال باش بانو تو برگزیده ے حضرتـ زهرایے تو انتخابـ شده ے مادرساداتے انتخابتـ ڪردڹ براے حجابـ براے نجابتـ😍❤ با حجابتـ لبخنــد رو به لبـ هاے مہدے زهـراس بیار خواهری باشہ؟😊 مڹ عاشقـانہ رهبرمـ رو دوستـ دارمـ و بہ وجودشوڹ افتخار میڪنمـ(امامـ خامنہ اے❤)سربازے رو از ذوالفقار علے یاد بگیریمـ(شہید حاج قاسم سلیمانے)😊!! چشمـ دشمنانشوڹ ڪـــوووور😌.... مجنـــــوڹ العبــــــاس ام😍🙋 ڪربلاے بہشتـ مڹ در زمینہ... 😍😢
ما هم گاز رو میزی مون ماکش ارج بود شیشه ای بود ترکید همون بار اول که روشنش کردیم  شیشه ای هم ر ...

اره استیل هم شیکه هم بیخطر شیشه ای اگه وزن زیاد باشه یا سرد وگرم بشه احتمال شکستن هست!

گاز منم شکست صفحه اش😆 زنگ زدیم گارانتی اومد عوض کرد البته حدود چهارصد تومن گرفت😏 انقدر به شوهرم گفتم بریم گاز استیل بخریم تو گوشش نرفت که نرفت😕

تیکر ارزوی دختر دارشدنم 😍 یه دختر مو فرفری😍
شیشه تنهاش میشه عوض کرد مال ما۶۰۰ شد تعویص شیشه اش  ولی اخر کار دادیم صحفه استیل شیشه ای بدرد ...

شما کی عوض کردید من مستأجر هستم واقعا نمی‌دونم الان چیکار کنم هزینش خیلی زیاد میشه الان یا نه

روش غذا بود یهو ترکید خیلی ترسناک بود

استرس گرف منو نکنه یوقت ازمابترکه😨

می دونی زیباترین خط منحنی دنیا چیه🤔؟😇لبخندی که بی اراده رو لب های یک عاشق  😍نقش می بندهتا در نهایت سکوت فریاد بزنهدوستت دارم🥰❤❤❤❤💞    🌺حسبی الله لا اله الا هو علیه توکلت و هو رب العرش العظیم🌺
اره استیل هم شیکه هم بیخطر شیشه ای اگه وزن زیاد باشه یا سرد وگرم بشه احتمال شکستن هست! گاز منم شکست ...

آخه من مستاجرم اگه بخوام کامل عوض کنم خیلی هزینه نیاز داره

شما کی عوض کردید من مستأجر هستم واقعا نمی‌دونم الان چیکار کنم هزینش خیلی زیاد میشه الان یا نه

سه ماه پیش 

منم مستاجرم مجبور شدم برم صحفه استیل بخرم موقعی ک بلند میشمم گاز رو میبرم باخودم 

خریدم ۲/۲۰۰ صحفه استیل