naji1988 مدیر استارتر عضویت: 1399/06/22 تعداد پست: 841 عنوان استاد 355 بازدید | 6 پست تو در قلب تک تک ما حضور داری، چون تو خود اینگونه حضورت را معنا کردی،در گذشت خسرو آواز ایران را به جامعه هنری تسلیت عرض میکنم ... 1399/07/17 | 20:14 8 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
سوگند1393 عضویت: 1397/12/11 تعداد پست: 8363 تسلیت روحش شادویادش گرامی🌹🌹🌹🌹🍁🍁🍁🍁 هنگامی که خداانسان رااندازه میگیردمتررادورقلبش می گذاردنه دورسرش....🌹✌ بهترین جفت درجهان خنده وگریه ست آنها هیچگاه یکدیگرراهمزمان ملاقات نمی کنندولی اگرآن دویکدیگرراملاقات کردندآن لحظه بهترین لحظه شماست آرزومیکنم امروزبهترین جفت براشما اتفاق بیفتد 💗😍🌹گیرم غم روزگارسنگین باشد🌹گیرم دل بی قرارغمگین باشد🌹بایدبکنیدبیستونی درخویش🌹تاآخرشاهنامه شیرین باشد🌹...دوستان لطفا واسه خانه دارشدم صلوات من کاربری ۱۳۳هستم تعلیق شدم😐بااین کاربری امدم😍
هیوا۸۴ عضویت: 1398/09/09 تعداد پست: 7356 همسرم از وقتی شنیده اینقدر ناراحته که حرف نمیزنه . شاید فردا واسه خاکسپاری بره اگه بتونه
12kim عضویت: 1398/10/24 تعداد پست: 10290 الان یه عده باز میگن چرا تاپیک زدی😏هعی کاش یه شوخی بی مزه بود😕😔 ظلم ظالم، جور صیاد. اشیانم داده برباد. ای خدا ای فلک ای طبیعت. شام تاریک مارا سحرکن...🤲😢😥 عاشقتونم🧡👈@gh_73 emla@1374nazanin@
سوگند1393 عضویت: 1397/12/11 تعداد پست: 8363 همسرم از وقتی شنیده اینقدر ناراحته که حرف نمیزنه . شاید فردا واسه خاکسپاری بره اگه بتونه مشهدین منم اگه کرونا نبودمیرفتم🍁لعنت به کرونا😔 هنگامی که خداانسان رااندازه میگیردمتررادورقلبش می گذاردنه دورسرش....🌹✌ بهترین جفت درجهان خنده وگریه ست آنها هیچگاه یکدیگرراهمزمان ملاقات نمی کنندولی اگرآن دویکدیگرراملاقات کردندآن لحظه بهترین لحظه شماست آرزومیکنم امروزبهترین جفت براشما اتفاق بیفتد 💗😍🌹گیرم غم روزگارسنگین باشد🌹گیرم دل بی قرارغمگین باشد🌹بایدبکنیدبیستونی درخویش🌹تاآخرشاهنامه شیرین باشد🌹...دوستان لطفا واسه خانه دارشدم صلوات من کاربری ۱۳۳هستم تعلیق شدم😐بااین کاربری امدم😍
هیوا۸۴ عضویت: 1398/09/09 تعداد پست: 7356 مشهدین منم اگه کرونا نبودمیرفتم🍁لعنت به کرونا😔 بله. واقعا لعنت ب کرونا وگرنه مطمئنم خیلی شلوغ میشد مراسم استاد
naji1988 مدیر استارتر عضویت: 1399/06/22 تعداد پست: 841 بله. واقعا لعنت ب کرونا وگرنه مطمئنم خیلی شلوغ میشد مراسم استاد فکر کنم بزرگترین تشییع قرن میشد ...