2777
2789
عنوان

کارهای خونه

224 بازدید | 20 پست

تا چند وقت بعد زایمان کمک داشتین؟؟ بعد یک ماه به نظرتون زمان خوبیه خودم اشپزی کنم؟؟ زود نیس؟؟اخه مامانم میگه نه اما واقعا بیشتر از این بمونن زندگیم خیلی اشفته میشه 

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من طبیعی بودم! من بعد یک هفته مادرم رفت!!  هفته دومم گاهی اوقات غذا از بیرون می گرفتیم و گاهی اوقات شوهرم می پخت!!  بعدش دیگه خودم کارهام انجام دادم!!

هر زمان که ناراحت شدی به یاد بیار که بیشتر از یه میلیارد سلول تو وجودته که به تنها چیزی که اهمیت میدن تویی❤❤❤

من یه ماهه زایمان کردم از روز دهم گفتم کمک نمیخوام دیگه مامانم اینا رفتن کارامو خودم میکنم فقط آشپزی رو مادرشوهرم غذا درست میکنه که طبقه بالامونه بهمون میده تازه سزارین هم بودم

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
من یه ماهه زایمان کردم از روز دهم گفتم کمک نمیخوام دیگه مامانم اینا رفتن کارامو خودم میکنم فقط آشپزی ...

منم مامانم طبقه پایین هستن 

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

منم مامانم طبقه پایین هستن 

خب دیگه غذا میتونن بهت بدن بقیه کار ها هم میتونی انجام بدی من حتی خودم بچمو حمام میبرم 

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
تازه یک ماه بعدش میخوایی آشپزی کنی؟؟؟ احساس نمیکنی زیادی داری سخت میگیری🙄میشه بپرسم چندسالته؟

23سالمه ..مامانم  نمیذاره امشب گفتم اخم و تخم کرد بهم تازه بارداریم هم آشپزی نکردم شوهرم میگه دلم برا دستپختت تنگ شده

خب دیگه غذا میتونن بهت بدن بقیه کار ها هم میتونی انجام بدی من حتی خودم بچمو حمام میبرم 

کارای بچه رو خودم میکنم

23سالمه ..مامانم  نمیذاره امشب گفتم اخم و تخم کرد بهم تازه بارداریم هم آشپزی نکردم شوهرم میگه د ...

بچه هم نیستی که البته بازم به قوه ی بدنی خودت هم مربوط میشه

خداروشکر منم مامان شدم انشاالله قسمت همه منتظرا