2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم هر بلایی سرش اوردم انواع ماسک دکتر  ازمایش.. اما یه جوری مقاومت میکنن ..

خب مشکل چی بود؟؟

من خودم مشکل هورمونی دارم قرصایی که واسه این مشکلم خوردم تاثیری نداشت روی ریزشم 

شروع کردم خوردن ویتامین کلی مو دراوردم 

منم کچل بودم ولی خداروشکر الان قشنگ مو دارم خیلی پر پشت نیست ولی خب خوبه 

زینک واسه من جواب داد با یه قرص که تازگی گرفتم ولی عالی بوده اسمش هم هیرنیل بیوتین کمپلکس 

خب مشکل چی بود؟؟  من خودم مشکل هورمونی دارم قرصایی که واسه این مشکلم خوردم تاثیری نداشت روی ری ...

جدی؟

بدون تجویز دکتر بخورم مشکلی پیش نیاد؟

چون با هیرویت حساسیت کردم..

زینگ اشتها رو باز میکنه میگن درسته؟

جدی؟ بدون تجویز دکتر بخورم مشکلی پیش نیاد؟ چون با هیرویت حساسیت کردم.. زینگ اشتها رو باز میکنه می ...

نه ویتامینه دیگه تجویز دکتر نمیخواد 

زینک آره اشتها زیاد میشه چاق کننده س متاسفانه ولی میارزه به مو دراوردن 

کلی ویتامین هست بستگی به بودجه ت داره و اینکه با کدوم نتیجه بگیری مثلا قرص نورکرین میگن خیلی خوبه ولی خیلی قیمتش بالاس 

اون قرص هیرنیل بیوتین کمپلکس که گفتم ۲۰۶ تومنه 

دکتر پوست و مو درست حسالی هم بری خوبه کمکت میکنه 

ناامید نشو خلاصه 

دوتا پیج اینستا هم میشناسم خیلی معروفن دوست داشته باشی اوناهم معرفی کنم برات یکیشون تخصصی درمورد پوست و موعه با روغن تراپی و اصلاح مزاج میگه چجوری ریزش موهات کم شه😍

نه ویتامینه دیگه تجویز دکتر نمیخواد  زینک آره اشتها زیاد میشه چاق کننده س متاسفانه ولی میارزه ...

اهان

ان شالله زینگو بگیرم بخورم امیدوارم عوارض نداشتع باشه چشمم ترسیده😄

اون دوتا پیجو میشناسم

گیسو وهیر سوگند😄