2777
2789

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

سیر رو له کن بزار روی همون لثه میسوزی ها ولی عفونتش میکشه چند بار تکرارش کن اگر عفونتش شدید بار اول بزار بار دوم چند ساعت لعد البته با بار اول خکب میشه معمولا من عفونا کرد دندونم لپم سیاه شد متورم قرمز زدم خوب شد ولی دردش زیاد ولی تحمل  کردم اروم شدم خیلی

من مهنازم9999 پیروزی از آن سخت کوشان هست
سیرو رنده کردم گذاشتم قرمزی لثم بیشتر شد دردشم بیشتر

میسوزونه اولش ولی عفونتو میکشه تحملش نکزدی دردش😐😐😐😐بزار بمونه ببین چی میشه من نیم ساعت روش بود میسوختمممم داشتم  ولی انقدر گذاشتم بمونه تا دردش  کم بشه بعد که دیدم دردم ساکت شد برش داشتم

میسوزونه اولش ولی عفونتو میکشه تحملش نکزدی دردش😐😐😐😐بزار بمونه ببین چی میشه من نیم ساعت روش بود م ...

من تحمل کردم ابجی گذاشتم سوخته دردش اروم شده اما بعد چند ساعت باز درد گرفته

من تحمل کردم ابجی گذاشتم سوخته دردش اروم شده اما بعد چند ساعت باز درد گرفته

عفونت لثه ات زیاد بعدم برو مسواک بزن اکر چیزی خوردی لثه ات بازه میره بینش غدا بدتر میشی چندوقت عفونت کرده؟ هی تکرارش کن ببین عفونتش میکشه تماما یا نه

عفونت لثه ات زیاد بعدم برو مسواک بزن اکر چیزی خوردی لثه ات بازه میره بینش غدا بدتر میشی چندوقت عفونت ...

من الان ی ماهه درد میکنه رفتم دکتر گفته جرم گیری باید بکنی اما از بس بد گفتن از جرم گیری که درد داره اینا نرفتم